top of page

ME-NETWORK is een besloten online community platform waar je in contact komt met bewoners, ondernemers, professionals en ervaringsdeskundigen.

 

Hier vind je informatie over:

 

  • Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling;

  • Kan je deelnemen aan verschillende gratis groepen;

  • Ontmoet je inspirerende ondernemers, professionals en ervaringsdeskundigen die jou verder kunnen begeleiden in het behalen van jouw doelen;

  • Ontvang je elke dag inspiratie en motivatie berichten;

  • Kom je in contact met gelijkgestemden die je hebt ontmoet tijdens onze evenementen, workshops en trainingen.

 

De ME-Network community is jouw springplank en vangnet. Word vandaag nog gratis lid van onze ME-Network community en geniet meteen van alle voordelen en activiteiten. 

Hoe word je lid van onze ME-Network Community?

Maak een gratis account en beantwoord de vragenlijst. De beheerder zal jouw verzoek binnen 5 werkdagen goedkeuren en brengt je per mail op de hoogte.

Wat kan je allemaal met een ME-Lidmaatschap?

Een gratis account geeft jou toegang als ME-Member tot de diverse ME-Communities en een aantal Master Classes. In deze community leer je netwerken en krijg je dagelijkse motivatie en inspiratie content. Ga direct naar de ME-Memberships

Ben je een inwoner van Amsterdam Zuidoost, dan kan je gratis deelnemen aan het 9-maanden Watch Us Grow (WUG) Traject. Het WUG Traject wordt mede mogelijk gemaakt door Masterplan Zuidoost (www.zoiszuidoost.nl). Instroommoment in januari en april.

Grupper
bottom of page