top of page

Business & Proffesionals

Openbaar·8 leden

Vastgezette post


Marisa Lisse
30 juni 2023 · changed the group description.

Welkom bij de groep! Je kunt contact leggen met andere leden, updates ontvangen en video's delen.De business & professionals groep is een netwerk van individuen uit verschillende zakelijke en professionele achtergronden. Ze delen kennis, ervaring en ondersteunen elkaar in hun carrièrepad. De groep biedt een platform voor professionele ontwikkeling, zakelijke kansen en waardevolle connecties. Leden zijn afkomstig uit verschillende sectoren en kunnen zowel ervaren professionals als opkomend talent zijn.


Wij organiseren regelmatig evenementen, workshops en seminars om leden te voorzien van informatie, vaardigheden en inzichten. Het biedt ook mogelijkheden voor zakelijke relaties en samenwerkingen. Kortom, een business & professionals groep is een dynamische omgeving voor leren, groeien en netwerken, en helpt professionals bij het bevorderen van hun carrière en het opbouwen van succesvolle zakelijke relaties.

 • I
  danielledenuijl

  De kracht van evaluatie bij efficiëntie!


  Wat hebben evaluatie en efficiëntie met elkaar te maken?

  Het belang van evaluatie als het gaat om het bereiken van efficiëntie in ons dagelijks leven:

  We streven er allemaal naar om onze taken en doelen zo efficiënt mogelijk te volbrengen, maar soms kan het voelen alsof we vastlopen of niet vooruitgang boeken. Dat is waar evaluatie om de hoek komt kijken!


 • Marisa Lisse

  Op vrijdag 22 september vind de ME-Network borrel plaats in Change=PRO in Amsterdam Zuidoost.


 • cindyhawker

  MondayGoals

  Happy Monday mooie mensen💜


  Een nieuwe week met nieuwe kansen! Deel 1 tot 3 doelen die jij deze week gaat behalen zodat wij elkaar kunnen empoweren.

  Dit hoeft niet specifiek mbt business te zijn maar misschien doelen die jij in je huishouden wilt behalen of op het werk, you name it!!


 • 8 Persoonlijke tips voor het succesvol onderhandelen van zakelijke deals


  Of je nu een doorgewinterde onderhandelaar bent of niet, het sluiten van zakelijke deals is altijd een spannende en uitdagende ervaring. Het vereist niet alleen strategie en communicatievaardigheden, maar ook een goed begrip van de behoeften van je potentiële klant. In deze blog wil ik graag 8 waardevolle tips met je delen die ik zelf heb geleerd en die je kunnen helpen bij het succesvol onderhandelen van zakelijke deals.


  1. Doe grondig onderzoek:

  Om goed voorbereid te zijn op een onderhandeling, is gedegen onderzoek essentieel. Verdiep je in de potentiële klant of partner en leer zoveel mogelijk over hun bedrijf, behoeften, doelen en concurrentiepositie. Deze informatie zal je helpen om een sterke zakelijke propositie op te bouwen en je te onderscheiden van de concurrentie.

 • IA

  Over

  Welkom bij de groep! Je kunt contact leggen met andere leden...

  bottom of page