top of page

Business & Proffesionals

Openbaar·10 leden
Vastgezette post

Marisa Lisse
30 juni 2023 · changed the group description.

Welkom bij de groep! Je kunt contact leggen met andere leden, updates ontvangen en video's delen.De business & professionals groep is een netwerk van individuen uit verschillende zakelijke en professionele achtergronden. Ze delen kennis, ervaring en ondersteunen elkaar in hun carrièrepad. De groep biedt een platform voor professionele ontwikkeling, zakelijke kansen en waardevolle connecties. Leden zijn afkomstig uit verschillende sectoren en kunnen zowel ervaren professionals als opkomend talent zijn.


Wij organiseren regelmatig evenementen, workshops en seminars om leden te voorzien van informatie, vaardigheden en inzichten. Het biedt ook mogelijkheden voor zakelijke relaties en samenwerkingen. Kortom, een business & professionals groep is een dynamische omgeving voor leren, groeien en netwerken, en helpt professionals bij het bevorderen van hun carrière en het opbouwen van succesvolle zakelijke relaties.

I
danielledenuijl
익명 회원
2023년 7월 03일

Hoi Marisa, wat leuk! Ik ben m’n weg nog aan het zoeken in deze app/community maar laat ik me hier kort voorstellen 🙋🏼‍♀️


Ik ben Danielle, moeder, vriendin, hondenbaasje, mezelf èn Human Design juf 😃 Mijn bedrijf (Human Design by Danielle) draait volledig om Human Design voor mama’s en kinderen. En papa’s ook als ze daarvoor open staan 😉 Ik bied 1:1 sessies, gepersonaliseerde Human Design boeken en een online cursus Human Design voor Mama & Kind.


Daarnaast werk ik nog 28 uur in loondienst en ben ik natuurlijk nog 146.984 uur moeder en al het andere. Het houdt me bezig zullen we maar zeggen.


Mijn doel is om uiteindelijk volledig zelfstandig te kunnen werken, want dit is waar ik energie van krijg. Voor nu ben ik heerlijk aan het bouwen en creëren en mag ik al ruim een jaar mensen helpen 🙌🏻 Op naar nog meer.


Ik hoop in deze app vooral te kunnen sparren en leuke inspirerende mensen te leren kennen. Op instagram kun je me vinden onder @danielledenuijl


Ciao!

좋아요

Goedemorgen mooie mensen✨ maak er een geweldige dag van. 💪🏾💜


Titel: 6 Simpele maar Effectieve Tips om Je Klanten Tevreden te Stellen


Vandaag wil ik graag met jullie praten over iets dat voor elk bedrijf van essentieel belang is: tevreden klanten. Ik wil een aantal persoonlijke tips en trucs delen die je kunt toepassen om ervoor te zorgen dat je klanten zich gewaardeerd en tevreden voelen.


1. Luister actief naar je klanten: Als er iets is wat ik heb geleerd in mijn ervaring, dan is het wel dat klanten het waarderen wanneer ze gehoord worden. Neem de tijd om naar hun behoeften en zorgen te luisteren en laat merken dat je hun feedback waardeert. Dit creëert een gevoel van vertrouwen en klantloyaliteit.


cindyhawker

✨De kracht van evaluatie bij efficiëntie! ✨


Wat hebben evaluatie en efficiëntie met elkaar te maken?

Het belang van evaluatie als het gaat om het bereiken van efficiëntie in ons dagelijks leven:

We streven er allemaal naar om onze taken en doelen zo efficiënt mogelijk te volbrengen, maar soms kan het voelen alsof we vastlopen of niet vooruitgang boeken. Dat is waar evaluatie om de hoek komt kijken!


Marisa Lisse

Over

Welkom bij de groep! Je kunt contact leggen met andere leden...
bottom of page