top of page

Business & Proffesionals

Openbaar·8 leden
Op vrijdag 22 september vind de ME-Network borrel plaats in Change=PRO in Amsterdam Zuidoost.


Het wordt een te gekke avond vol ontmoetingen, netwerken, inspiratie, gezelligheid en ondernemerschap.

Wij zijn er om je te helpen nieuwe contacten te leggen met coole ondernemers en professionals. Wil je babbelen met mensen die dezelfde vibe hebben als jij? Doe dan mee aan de speeddate-sessies en wie weet ontmoet je wel een paar geweldige business buddies. En geloof me, de Surinaamse hapjes en drankjes zijn om van te smullen. Vergeet ook niet een kijkje te nemen op de mini-markt waar lokale ondernemers hun producten verkopen.


Hoe gaat de avond eruitzien? Zorg dat je op tijd bent, want je wil niks missen van de ME-Network beleving! Van 17:30 tot 18:30 uur kun je rustig binnenlopen. Kom op tijd en geniet van heerlijke Surinaamse maaltijden van Surinam Pastry en exotische cocktails van Zero20 Foodbar & Cocktails.


Om 19:00 uur trappen we af met een informeel praatje en gaan we in gesprek met iemand die succesvol is in het ondernemen, iemand met ervaring of een toffe coach. Oh, en we gaan ook nog wat spulletjes en diensten weggeven uit onze ME-Network gemeenschap.


Van 20:00 tot 21:00 uur kun je meedoen aan de business speeddate. Tijd om je potentiële business bestie te leren kennen. Verzamel zoveel mogelijk contactgegevens, stel vragen waar je iets aan hebt en zorg dat je weet wat je verder gaat doen.


En dan van 21:00 tot 23:00 uur: lekker bijpraten met nieuwe vrienden en verder babbelen met gelijkgestemde mensen, allemaal onder het genot van een heerlijke cocktail. Oh, en als je nog wat wilt shoppen, kun je helemaal losgaan op de Mini ME-Network ondernemersmarkt. Zo kun je lokale ondernemers steunen en zelf toffe dingen scoren met flinke kortingen.


Ben jij een ondernemer en wil je deelnemen aan de Mini ME-Network ondernemersmarkt en jouw product of dienst aanbieden? meld je aan via: https://form.jotform.com/230586497231360


Early Bird tickets: € 15,00 https://ap.lc/iEnUf

Reguliere tickets € 20,00


Tijd en locatie 22 sep 17:30 – 23:00 Amsterdam, Elizabeth Cady Stantonplein 801 , 1102 AB Amsterdam, Nederland.
  • cindyhawker

    Over

    Welkom bij de groep! Je kunt contact leggen met andere leden...

    bottom of page