top of page

sri, 15. ožu

|

Amsterdam

Traject 'Watch Us Grow' 2e instroommoment

Ben je toe aan een positieve verandering in jouw leven?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Traject 'Watch Us Grow' 2e instroommoment
Traject 'Watch Us Grow' 2e instroommoment

Time & Location

15. ožu 2023. 11:00 – 08. stu 2023. 11:00

Amsterdam, Elizabeth Cady Stantonplein 801, 1102 BL Amsterdam, Nederland

About the event

Wat zijn jouw persoonlijke en zakelijke doelen?

Zie je het even niet meer zitten, weet je niet hoe je verder moet gaan of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? In 2023 start ME-Network met het 'Watch us Grow' Traject waar wij samen gaan werken met twaalf vaders en moeders uit Amsterdam Zuidoost.

Het 'Watch Us Grow" is een traject waarbij jij samen met de professionals van ME-Network gaat samenwerken aan jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Elke woensdagochtend, negen maanden lang ga jij werken aan de beste versie van jezelf.

 • We starten met een bijeenkomst waarbij wij eerst gaan meten hoe je er nu voor staat. Want hoe kan je weten hoe het met jou gaat als je niet weet hoe jij jouw levensgeluk kan meten. Zodra wij jouw score op basisbehoeften bekend hebben, gaan wij vervolgens door naar het ontdekken van jouw visie en missie.
 • Vanuit de Vision Board sessie stellen wij samen een persoonlijk en een zakelijk ontwikkelingsdoel op. Een persoonlijk doel kan zijn dat jij bijvoorbeeld een gezond bmi wilt bereiken of je energieker wilt voelen, maar je kan ook als persoonlijk doel voor ogen hebben om meer van jezelf te leren houden. Een zakelijk doel kan zijn om te starten met een eigen onderneming of jouw droombaan weten te bemachtigen.
 • Het 'Watch us Grow' traject is gericht op jouw ontwikkeling, maar dan onder begeleiding van een team van professionals en ervaringsdeskundigen afkomstig vanuit formele en informele organisaties.
 • We brengen jou in contact met formele en informele organisaties en laten jou kennis maken met verschillende coaches uit het ME-Network. Jouw persoonlijke Virtueel Coach zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft en in verbinding blijft met de activiteiten uit jouw buurt.
 • Ook word jij onderdeel van onze online ME-Network community, waar jij andere ondernemende mannen en vrouwen gaat ontmoeten. De ervaring leert dat het verhaal van anderen inspirerend kan werken, waardoor je meer motivatie krijgt om jouw doelen te bereiken.

Dus, ben je toe aan een positieve verandering in jouw leven?

Meld je dan nu aan voor het 9-maanden Watch us Grow traject en word onderdeel van de ME-Network community.

BEN JE EEN BEWONERS VAN AMSTERDAM ZUIDOOST, DAN MAG JE GRATIS DEELNEMEN AAN HET WATCH US GROW TRAJECT. VOER DE CODE IN: MASTERPLAN2023

WOON JE BUITEN AMSTERDAM ZUIDOOST, DAN BETAAL JE 450,- EURO VOOR HET GEHELE TRAJECT. 

Kan je het bedrag van 450,- Euro niet in 1 keer voldoen, neem dan contact met ons op via info@momentrepreneurs.nl en wij geven jou aan wat de mogelijkheden zijn. Betaling per maand, kwartaal of halfjaar.

LET OP, ANNULEREN IS NIET MOGELIJK, ER WORDT GEEN RESTITUTIE GEGEVEN NA UITVAL TENZIJ JE EEN GELDIGE MEDISCHE REDEN HEBT VAN DE HUISARTS.

Tickets

 • Regulier ticket Watch us Grow

  Dit ticket geeft jouw toegang tot het traject.

  450,00 EUR
  Sale ended

Total

0,00 EUR

Share this event

bottom of page