OVER ONS

Onze visie en missie

 

Wij geloven dat iedereen het recht en de plicht heeft om volwaardig mee te participeren in de maatschappij waarin wij leven. Het recht om een gelukkig mens te zijn en de plicht om een steentje bij te dragen aan de maatschappij waarin wij leven.

In deze community brengen wij jou in contact met mensen die net zoals wij, het beste uit het leven willen halen. Een gezond gezinsleven en een bloeiende carrière in de juiste balans. Het wiel is al uitgevonden en elke succesvolle ondernemer heeft hetzelfde gemeen, zij hebben passie en bezitten een hoge dosis ambitie. Het zijn mensen die in oplossingen denken en problemen als een uitdaging zien. Vrouwen en mannen met leiderschapskwaliteiten. Zij zijn een liefdevolle partner en zij zijn ouders die het belang van educatie erkennen. Deze ondernemers hebben een positieve mindset.

 

Hier in de ME Community mag jij jezelf zijn, maar dan wel de beste versie van jezelf. Jouw ontwikkeling is onze missie. Jouw doelstelling is onze visie.

Wij delen lessons learned en bieden jou informatie en tools met betrekking tot jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Wij brengen jou in contact met andere ondernemende vrouwen en mannen. Ook organiseren wij wekelijkse meet-ups zowel online als fysiek. Deelname hieraan is gratis bij een basislidmaatschap. Daarnaast kun jij aan een diverse reeks workshops en evenementen deelnemen.

Wij kijken ernaar uit om jou en jouw gezin te mogen verwelkomen bij onze ME community. Sharing is caring. #Heldhaftig #Vastberaden #Barmhartig

 

Team ME

Onze Real Talk Online Sessions | Marisa Lisse & Lenny Suijkerbuijk

Wij organiseren Talkshows en nodigen inspirerende sprekers uit

Samenwerkingspartners

Meld je aan als trainer persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling.

Liever aan de slag als spreker, ambassadeur, vrijwilliger, of branding specialist ? 

Draag dan een steentje bij aan onze ME community en meld je nu aan.

 

Hoe kun jij je aanmelden als professional of vrijwilliger?

 

Stuur ons een mailtje naar info@momentrepreneurs.nl met in het onderwerp 'samenwerking 2019' en vertel ons waar jij goed in bent. 

Let op: wij doen ons uiterste best om jouw e-mail binnen vijf werkdagen te beantwoorden.

Een initiatief van Stichting Mom Entrepreneurs & Stichting De Kids van Amsterdam Oost & ChaCha Communicatie 2020

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon