top of page
flyer afbeelding.JPG

OVER ONS

Wij geloven dat iedereen het recht en de plicht heeft om volwaardig mee te participeren in de maatschappij waarin wij leven. Het recht om een gelukkig mens te zijn en de plicht om een steentje bij te dragen aan de maatschappij waarin wij leven.

In deze community brengen wij jou in contact met mensen die net zoals wij, het beste uit het leven willen halen. Een gezond gezinsleven en een bloeiende carrière in de juiste balans. Het wiel is al uitgevonden en elke succesvolle ondernemer of professional heeft hetzelfde gemeen, zij hebben passie en bezitten een hoge dosis ambitie en wilskracht. Het zijn mensen die in oplossingen denken en problemen als een uitdaging zien. Vrouwen en mannen met leiderschapskwaliteiten. Zij zijn een liefdevolle partner en zij zijn ouders die het belang van educatie erkennen. Deze ondernemers hebben een positieve mindset.

Hier in de ME Community mag jij jezelf zijn, maar dan wel de beste versie van jezelf. Jouw doelstelling is onze visie. Jouw ontwikkeling is onze missie.

 

  • Wij delen lessons learned en bieden jou informatie en tools met betrekking tot jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

  • Wij brengen jou in contact met andere ondernemende vrouwen en mannen in Nederland, Suriname, Nederlandse Antillen, Singapore en andere Europese en internationale landen.
    Ook organiseren wij wekelijkse meet-ups om kennis met ons team te maken.

  • Daarnaast kan jij deelnemen aan onze workshops en evenementen die gericht zijn op, ondernemers, professionals, ervaringsdeskundigen, mama's , papa's, ouders en hun kinderen.
     

Wij kijken ernaar uit om jou en jouw gezin te mogen verwelkomen bij onze ME community. #Sharingiscaring #WatchUsGrow

It takes a team to make the dream work

Onze missie
Het doel van Mom Entrepreneurs (ME) is om de positie en welzijn van jou en jouw gezin te verbeteren. Wij geloven dat ook jij een kans moet krijgen om volwaardig te participeren in de maatschappij zodat jij emotionele en economische zelfstandigheid kunt bereiken en behouden. 
 
Heb jij behoefte aan persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling? Wij ondersteunen jou hier in.
 
Jouw zelfontwikkeling is onze missie, Samen ondernemen en Samen realiseren. Jouw zelfontwikkeling heeft ook een positief effect op jouw partner en jouw kinderen. Wanneer de basisbehoeften in balans zijn, dan ben jij ook in staat om voor het gezin te zorgen. Wij gaan jou leren hoe jij soms het beste kunt omgaan met het indelen van jouw tijd, ontdekken hoe jij werkgeluk en liefde ervaart, maar vooral zul jij jouw verhaal delen. Het leven draait namelijk om een ding: dat ben jij! Als jij positief in het leven staat dan zullen jouw kinderen beter ontwikkelen en positief bijdragen aan de gezinssituatie en de samenleving.
 
Wij bieden jou een community met feiten en weetjes. Wij hebben ondertussen een netwerk van meer dan drieduizend actieve leden. Me deelt ' Knows and Hows' en daarbij de mogelijkheid om jezelf op persoonlijk en zakelijk/sociaal vlak te ontwikkelen. Wij brengen jou in contact met de successen van andere ME members. En het leukste aan de ME community is dat de basistraining gratis worden aangeboden en dat je als ME member toegang krijgt tot onze netwerkborrels, Talkshows, en andere Mom Entrepreneurs evenementen.
 
Waarom nog wachten? Sluit je nu aan bij onze ME community
 
Onze visie
● De ME community draagt bij aan het in kaart brengen van een ieders talenten en deze verder te ontwikkelen. Een boost geven aan de vrouw, haar man en haar gezin. Wij willen het welzijn van de ondernemende moeder/ vader en haar gezin versterken. 
● Het stimuleren en informeren van jonge moeders en vaders om een studie, vrijwilligerswerk, werk of ondernemerschap op te pakken en/of te versterken. Hiermee worden kansen voor deze jonge ouders en hun kinderen vergroot.
● Het verbinden van jonge moeders en vaders met als doel een eigen netwerk te creëren om zo ook andere jonge gezinnen te inspireren en motiveren. Dit middels het bieden van een (lokaal en landelijk) netwerk, trainingen en events zowel fysiek als online.

  • Zoveel mogelijk ME-Members doorverwijzen naar de juiste informele en formele organisaties.

Wij organiseren Talkshows en nodigen inspirerende sprekers uit

Samenwerkingspartners

de-kids.jpg
Gemeente amsterdam oost logo.png
SPE.JPG
Untitled
LOGO BRASA.png
waotm new logo (1).png
zo blijveb wij gezond fb banner.jpg
change=pro-01.png
Ontwerp zonder titel (6).png
logo_alfa_carcleaners-350x136-1.webp
me-personal-develoment-1024x553.jpg
logo me 1.JPG
me-business-1024x553.jpg
bottom of page