flyer afbeelding.JPG

OVER ONS

Wij geloven dat iedereen het recht en de plicht heeft om volwaardig mee te participeren in de maatschappij waarin wij leven. Het recht om een gelukkig mens te zijn en de plicht om een steentje bij te dragen aan de maatschappij waarin wij leven.

In deze community brengen wij jou in contact met mensen die net zoals wij, het beste uit het leven willen halen. Een gezond gezinsleven en een bloeiende carrière in de juiste balans. Het wiel is al uitgevonden en elke succesvolle ondernemer of professional heeft hetzelfde gemeen, zij hebben passie en bezitten een hoge dosis ambitie en wilskracht. Het zijn mensen die in oplossingen denken en problemen als een uitdaging zien. Vrouwen en mannen met leiderschapskwaliteiten. Zij zijn een liefdevolle partner en zij zijn ouders die het belang van educatie erkennen. Deze ondernemers hebben een positieve mindset.

 
Hier in de ME Community mag jij jezelf zijn, maar dan wel de beste versie van jezelf. Jouw doelstelling is onze visie. Jouw ontwikkeling is onze missie.

 

  • Wij delen lessons learned en bieden jou informatie en tools met betrekking tot jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

  • Wij brengen jou in contact met andere ondernemende vrouwen en mannen in Nederland, Suriname, Nederlandse Antillen, Singapore en andere Europese en internationale landen.
    Ook organiseren wij wekelijkse meet-ups om kennis met ons team te maken.

  • Daarnaast kan jij deelnemen aan onze workshops en evenementen die gericht zijn op ouders en hun kinderen.
     

Wij kijken ernaar uit om jou en jouw gezin te mogen verwelkomen bij onze ME community. #Sharingiscaring #WatchUsGrow

Wij organiseren Talkshows en nodigen inspirerende sprekers uit

Samenwerkingspartners

de-kids.jpg
Untitled
Chacha Communicatie.PNG
WhatsApp Image 2022-03-31 at 14.23.50.jpeg
Gemeente amsterdam oost logo.png
SPE.JPG
LOGO BRASA.png
Gemeente Adam logo.png
waotm new logo (1).png
zo blijveb wij gezond fb banner.jpg
24.png
change=pro-01.png