top of page

Juli
Jeetje wat vliegt de tijd alweer halverwege de maand Juli. De maand Juni stond voor mij in het teken van uit mijn comfortzone komen. Ik vond het eng en spannend.. maar ik heb het gedaan! Korte terugblik;


Zoals ik eerder in een post heb aangegeven is de maand Juni voor mij de maand om dingen los te laten. Lekker uit me comfort zone te komen en meer uit mn leven te gaan halen.


In een van mijn laatste posts heb ik aangegeven dat ik vroeger ben gepest. Wat ik heb gedaan, kan ik nog steeds niet geloven, maar ik heb afgesproken met degene die mij gepest heeft. Ik heb hem mijn kant van het verhaal verteld en hij mijn zijn verhaal. Ik voelde me twintig kilo lichter en ben nog steeds blij dat ik dit gedaan heb.


Daarnaast heb ik een nieuwe training afgerond. De acces bars training. Over drukpunten in je hoofd. (Later volgt hier meer over)


Maar hoe meer ik het doe, hoe beter het voelt.


De maand Juli zal voor mij een maand zijn van zelfreflectie. Alleen maar naar mezelf kijken. Wat doe ik, wat moet ik veranderen en wat kan ik beter? Wat moet ik loslaten en waar moet ik harder voor werken?


Ik ben benieuwd; doen jullie aan zelfreflectie?Liefs !

Kelly http://www.zinhs.nl/

31 weergaven0 opmerkingen
bottom of page