top of page

Afgelopen Vrijdag was het dan eindelijk zover, de lancering van onze website!

Bijgewerkt op: 8 jan. 2019


Het ME team heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om in 2019 te starten met een nieuw concept, en het is ons gelukt. afgelopen vrijdag heben wij onder het genot van een drankje en hapje onze nieuwe website gepresenteerd aan 30 prachtige vrouwen en 1 man.


Het was een geslaagde avond vol met mooie verhalen en empowerment. De vrouwen en man deelden in alle vrijheid hetgeen waar zij trots op waren in 2018 en hoe zij verder plannen om 2019 tot een succes te maken.

Wellicht vragen jullie je af wat er dan zo anders is. Well let me share it with you guys.


1. Mom Entrepreneurs is sinds juni een stichting geworden.

2. De focus ligt niet meer op vrouwen alleen maar ook op mannen en kinderen.

3. Wij hebben nu een eigen besloten community/forum.

4. Wij werken nu met een groep ondernemers als Ambassadeurs die de trainingen bij ons geven. Deze trainingen zijn gericht op de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling voor het hele gezin.

5. Je kun nu gebruik maken van 3 lidmaatschappen, de gratis, pro en VIP membership. Met de de betaalde membership investeer je niet alleen in jezelf. Je investeert hierdoor ook in een andere vrouw of man die het minder heeft en het zich niet kan permiteren om mee te doen aan onze workshops.


Wij zijn er erg blij mee en hopen dat jullie dat ook zijn 🤗


Hier in de ME Community mag jij jezelf zijn, maar dan wel de beste versie van jezelf. Jouw ontwikkeling is onze missie. Jouw doelstelling is onze visie.


Meld je aan en word nu gratis member💁🏽✨
#Moeders #Vaders #Vrouwen #Mannen #Kinderen #Persoonlijke #zakelijke #ontwikkeling #Branding #Marketing #Ondernemen #Community #ondernemen #Inspiratie #Motivatie #brandingmom #mom #WatchUsGrow #Business #entrepreneurs


111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page