top of page

Chareen De nieuwe vrouwIk begin mijn dag altijd door even in gedachten door te nemen hoe mijn dag eruit gaat zien. Soms denk ik: ‘Ja, let’s go!’, maar ik denk ook vaak genoeg ‘Uh hoe ga ik dit doen?’. In beide gevallen begin ik gewoon te lachen, want dat werk altijd. Het verlicht direct, heb het idee dat ik meer aankan en dat geeft me energie. Lachen is een van mijn levenslessen die ik erg belangrijk vindt en dagelijks toepas. Heel corny, maar een dag niet gelachen is een dag niet geleefd toch?

Zo heb ik een nog een aantal lijfspreuken die constant terug komen. In mijn dagelijkse leven, handelen, in contacten naar anderen en in mijn coaching. Ik deel er graag een aantal met jullie.


Mijn Top 10 lessen voor het leven

1. Wees niet bang om te groeien en durf risico´s te nemen.

2. Je lichaam is je tempel, koester je lijf.

3. Doe minder, met meer focus.

4. Investeer in jezelf en de ander.

5. Je bent de regisseur van je eigen leven.

6. Liefde verbindt. Hou van jezelf en van de mensen om je heen.

7. Lachen verlicht je leven.

8. Wees mild voor jezelf en de ander.

9. Als je kan reizen, doe dat.

10. Doen wat je echt wilt, is vrijheid.


Ik ben ontzettend benieuwd naar welke lijfspreuken of levenslessen jullie hebben. Laten we ze met elkaar delen ter inspiratie.


Liefs,

Chareen

http://www.denieuwevrouw.nu/

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page