top of page

Dat gevoel als je er binnen een dag 10 pagina likes bij hebt!

Vorige week overkwam het mij dat ik op 1 dag ineens 15 vriendschapsverzoeken kreeg. Allemaal van mensen die ik niet kende.

Om vervolgens binnen enkele minuten, uren of dag een uitnodiging te krijgen om lid te worden van hun besloten groep of in een chat gevraagd te worden of ik hun pagina wilde bekijken en likes.

Nu houd ik van verbinden en inspireren en accepteer ik een vriendschapsverzoek relatief snel.


Voor mij heeft een "like" waarde als degene mijn pagina of post ook echt waardevol vind en dat doe ik ook bij een ander: ongevraagd en geheel vanuit mijzelf :-).

Maar wat betekent het krijgen van een like of volg voor jou?


Misschien herken je dat wel, dat gevoel van blijdschap wel als je ineens 10 nieuwe pagina likes hebt op een dag

Dan ken je waarschijnlijk ook dat gevoel van teleurstelling, als je vervolgens langere tijd geen nieuwe pagina likes gehad hebt.


En dat gevoel van falen, als je zelfs op je berichten bijna geen likes meer krijgt of ze ineens niet meer gedeeld worden

.


Onlangs ben ik een nieuwe pagina gestart voor een vernieuwde tak van mijn praktijk. Op mijn "oude" pagina had ik bijna 350 likes. En nu ben ik weer "opnieuw" begonnen, maar wel vanuit rust dat ik niet snel veel likes hoef te behalen, omdat ik weet dat in mijn "oude" pagina er veel likes zijn van mensen die niet onder mijn doelgroep vallen en zij uiteindelijk mijn berichten al heel lang niet meer liken of delen. Veel pagina likes zeggen mij niet zo veel, en ik ben trots op die paar likes die ik al wel heb op mijn nieuwe pagina van @BijManja, omdat ik weet dat het "waardevolle" likes zijn.


Hoe vaak kijk jij naar het aantal van jouw pagina volgers of berichtlikes?

En hoe bepalen die getallen hoe jij je voelt?


Fijn weekend!


Liefs, Manja


Mijn naam is Manja Op den Camp en ik werk inmiddels meer dan 5 jaar als coach en trainer.

Ik ben bewust parttime ondernemer en naast mijn rol als moeder en stiefmoeder in mijn dubbel samengestelde gezin, stuur ik als coördinator / teamcoach een team van 35 “man” aan bij een goede doelen organisatie. In mijn praktijk gaat het vaak om ❣️persoonlijke mediation als je innerlijke strijd ervaart tussen wat je denkt, voelt en doet. Ten opzichte van wat je zou willen voelen, denken en doen❣️

Kortom: bemiddeling en verbetering van de communicatie en het vertrouwen tussen jouw brein en jouw intuïtie. Jouw hoofd-hart-buik gevoel. Samen met jou werk ik op zowel mentaal als emotioneel niveau aan dat deel waar JIJ invloed op hebt. Waar JIJ verantwoordelijk voor bent. Immers jij blijft zelf verantwoordelijk voor het resultaat: het creëren van jouw geluk.

📍 We gaan op zoek naar de oorzaak en pakken deze bij de kern aan 📍

Mentaal, emotioneel, fysiek en zelfs energetisch als je dat wilt.

"Follow your heart, but take your brain with you". BijManja, Creëer jouw Geluk.

Coaching vanuit brein en intuïtie

23 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page