top of page

De onzichtbare kracht van Nederland

In oktober kreeg Marisa een fantastische gelegenheid: ze werd uitgenodigd voor een buitengewone fotoshoot met als thema "de onzichtbare kracht". Deze shoot werd georganiseerd door Prinses Laurentien en het resultaat is te bewonderen in het nieuwste nummer van het magazine Nouveau.


Marisa voelde zich enorm vereerd toen ze deze uitnodiging ontving. Het was een unieke kans om haar verhaal te delen en samen te werken met andere inspirerende vrouwen die zich inzetten voor belangrijke kwesties. Gister was zij aanwezig bij de lancering van het magazine Nouveau, waarin de foto's van de shoot en de verhalen van de andere 10 krachtige vrouwen te bewonderen zijn.
Het was een ontzettend inspirerende ervaring, waar Marisa werd geïnspireerd door de verhalen van de andere vrouwen en de kracht die zij uitstralen. Het delen van onze verhalen zorgt voor verbinding en geeft empowerment.

Deze ervaring heeft Marisa laten zien dat samenwerking een krachtig instrument is. Door onze krachten te bundelen en onze verhalen te delen, kunnen we een verschil maken en verandering teweegbrengen. Samen staan we sterker en kunnen we anderen inspireren om hun stem te laten horen.


Marisa is ontzettend dankbaar voor de mogelijkheid om haar verhaal te delen en deel uit te maken van een groep krachtige vrouwen die zich inzetten voor een betere wereld. Het delen van verhalen is een vorm van zorgzaamheid en kan anderen inspireren om ook hun eigen verhaal te delen.
Sharing is caring 💜..

25 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page