top of page

Dicht bij jezelf blijven
Mensen die hoog sensitief zijn, zijn vaak meer met de omgeving bezig als met zichzelf. Hoe kan ik de ander gelukkig of blij maken? Hoe houd ik mijn gezin draaiende? Hoe houd ik alle ballen hoog ? Wat kan ik beter doen op werkgebied? Waar moet ik nog meer mijn best voor doen?


Maar wat vaak vergeten wordt, en eigenlijk het allerbelangrijkste is; ‘is onszelf’. We zorgen voor alles en iedereen om ons heen, maar meestal niet goed (genoeg) voor onszelf. Als jij niet voor jezelf zorgt wie doet het dan? Als wij niet voor onszelf zorgen houden we het niet vol om alle ballen hoog te houden.


Dus begin aan jezelf te denken. Het is niet dat je de rest moet laten of vergeten. Maar vlak jezelf niet meer uit. Zorg voor jezelf en kies voor jezelf, maar boven alles; ‘nee zeggen is niet erg’. Eet gezond in plaats van het te bestellen. Natuurlijk is een avond op de bank met een zak chips en Netflix lekker, maar jij weet ook dat je je beter voelt als je de sportschool uitloopt na een uur sporten. Neem tijd voor jezelf om te doen wat jij leuk vindt. Of het nou een avond dansen is of een boek lezen.


Zorg voor jezelf, dat is waar alles mee begint. Wil jij dit leren? Neem contact met me op.


liefs,

Kelly


www.zinhs.nl

93 weergaven0 opmerkingen
bottom of page