top of page

Een liggend buffet maak je zelf. Let's talk about sex!


M'n man en ik spraken dit weekend over de constante turbulentie die we ervaren: tof leven in Singapore sinds 2015. Hij werkt 40 uur per week. Ik run mijn online business vanuit huis en leid trainers en coaches op. Ik werk veel 's avonds, omdat mijn coachees o.a. in Nederland wonen. We hebben een mooie zoon van 7 jaar oud, die lange schooldagen heeft. Onze weekenden zijn gevuld met het uitvoeren van onze hobbies. Ik ben nog steeds aan het herstellen van een hersenbloeding. De effecten van de restschade zijn soms niet fijn, maar ik ben dankbaar voor deze tweede kans die ik heb gekregen. Ik ben dan wel binnen 4 maanden goed opgeknapt, maar herstellen gaat voorlopig nog wel door. Desalaniettemin, laat ik me niet tegenhouden om mijn business te runnen en leuke dingen te doen met m'n gezin. Och shit, ... leuke dingen doen met mijn geweldige echtgenoot... Wanneer moeten we dát inplannen? Inplannen, ook echt. Dat zou toch niet moeten, bespraken we dit weekend. Chris en ik hebben altijd dezelfde humor gedeeld. Hij is hot shot manager bij een top bedrijf. En achter de schermen is hij schattig mushy mushy naar mij toe (zie de screenshot van onze conversatie van vandaag op de Whatsapp).

Sex!

Zonder dollen, wanneer was de laatste keer dat je het echt leuk en gezellig hebt gehad met je partner? Of met jezelf? Of een minnaar/minnares? Zonder dat je 100 keer op je mobiel keek voor je werk, je kind van je afplukte omdat ook je kind ook aandacht wil? Wanneer was het de laatste keer dat jij jezelf heerlijk en vol overgave tegen de muur aan hebt laten smijten en een hot 'salsa' night hebt gehad? Het woord 'sex', daar gaan we vaak van giechelen. We worden er ongemakkelijk van. Nou niet bijdehand gaan doen en mompelen of grommen naar mij: 'we, we? Spreek voor jezelf'. Lees deze blog gewoon nou even joh. En prik even door mijn ge-generaliseer heen. Ik ga weer ever verder: en oh ... Laten we vooral niet het woord 'sex' hardop zeggen. En zeker niet publiekelijk. Zeker niet in een blog, Lenny. Want tsja, .... We moeten wel professioneel over komen, natuurljk. Fuck dat. Ik ben ook nog gewoon vrouw hoor.


Je bent ondernemer. Maar je bent ook nog gewoon vrouw

Hallo. ... Sex hoort ook gewoon bij het mooie leven hoor. Intimiteit keeps the fire burning. Sex. Intimiteit. Voor sommigen is dit hetzelfde. Voor sommigen zijn het twee hele andere begrippen. Hoe dan ook, wanneer was de laatste keer dat je zowel fysiek, mentaal en emotioneel intiem met je partner bent geweest? Heb je geen partner ... kun je intiem zijn met jezelf? Mag dat van jezelf? Of ben je zo druk bezig de drukke zakenvrouw uit te hangen, dat je je verstopt achter deze 'rol'? Chris en ik bespraken: hey man, we veranderen in twee zakken chips op de bank. Want tsja, al Netflixend kom je de avond wel door. Tot ik het zat was en hem besprong en gewoon ongegeneerd begon te tongzoenen. Gelukkig deed zijn tong ook mee! :) Hey, als je ervoor kunt kiezen om avond aan avond op de bank te hangen, kun je er ook voor kiezen om op dat moment voor 'liggend buffet' te spelen. Wat houdt je tegen? Je eigen angsten? Onzekerheid over je lichaam? Stop daarmee. Pak fruit, maak gesmolten chocolade, pak de slagroom (fuck je dieet eventjes), steek kaarsjes aan in de slaapkamer. Ga liggen, besprenkel jezelf met al dat lekkers en roep je - hoe je hem/haar ook wil noemen - en lok hem/haar de slaapkamer in met je meest verleidelijke en zwoele stem. Een tipje: géén champagne op bepaalde delen van je lichaam sprenkelen. Dat brandt! :) (Hoorde ik een vriendin van een vriendin zeggen).

Je vrouwelijke energie

Heeft geen zak te maken met dat je 'zwak' zou zijn. Een grote realiteit is dat we vervreemden van sex hebben (met onze geliefde). Terwijl vrouwelijke seksuele energie juist een enorme stuwende kracht is. Het is Levenskracht. Het is de bron van creatie. Hoe denk jij dat ik mijn successen heb gecreëerd? Ik zal je een geheimpje verklappen: door veel te werken met mijn vrouwelijke energie/essentie. En die kun je vinden in je lichaam. Ja, ik heb daar een hele mooie roadmap voor. We gebruiken in zaken doen veelal business strategieën die gemaakt zijn voor hoe mannen opereren en functioneren. We gaan proberen onszelf te meten aan de maatstaven van hoe een man een business zou opzetten of runnen. Gevolgen voor de vrouw? Burnout, depressies, extreme vermoeidheid, disconnectie met het lichaam. Zichzelf constant opzwepen/ophypen om in actie (mannelijke energie) te komen, pompen die handel, go go go! Vergelijken, onzeker worden, moeten presteren. We ontkennen de vrouwelijke essentie als legitieme kracht waarop vrouwen varen om succesvol en langdurig een business te kunnen draaien en al die andere dingen die in ons privéleven spelen te kunnen handelen. De bron van aantrekkingskracht. Ja, doe er maar melig over. Maar ik weet zeker dat 9 van de 10 vrouwen die deze blog lezen intens verdrietig worden en vechten tegen die brok in de keel of de traantjes in de ooghoeken. Omdat ze zich realiseren: het vuur in de slaapkamer is uit. En we nemen genoegen met 'maatjes' zijn. We proberen het goed te praten met uitspraken als 'ach, vriendschap is ook belangrijk. Misschien wel belangrijker'.

Nee dames. Heb heerlijke ruige sex met je vent, met je vrouw, met ... Jezelf! Laat je teder liefkozen van top tot teen. Pleur slagroom op je lichaam en down under en laat hem/haar je helemaal opsmikkelen en geniet! Als je niet meer kunt genieten van dit soort dingen, het leven, je successen, dan is het vuur in je vrouwelijke essentie gedoofd. Vrouwen met wie ik gewerkt heb, waarvan we de vrouwelijke kracht weer wakker gemaakt hebben, die hebben tonnen energie. Op de werkvloer, in het gezin én in de slaapkamer. Ja, zelfs vrouwen met een chronische ziekten. Je kunt misschien niet hard core Pamela Anderson gaan, maar hey, ook mét chronische ziekten kun je heerlijk en ongeremde sex hebben, kan ik je vertellen uit ervaring.

Sex is goed ook voor je humeur en dat werkt door in je business. Ik maak geen grap.

Stuur een spannend berichtje!

Dus ja, soms sturen mijn man en ik elkaar spannende appjes. Die zal ik jullie besparen. Maar we sturen ook dit soort berichtjes. Een perfecte mix tussen gezellig, buddies, man en vrouw en lovers hebben wij. Hij wist niet wat 'Boo' betekende, haha. Dat heb ik ook maar geleerd van mijn 25-jarige online business coach uit Australië hoor. Hij noemt z'n meissie zo. Luchtigheid en humor doen het goed in onze relatie. Evenals dat we elkaar steunen in onze business en elkaars cheerleader zijn. We gunnen elkaar de wereld!


Mijn uitnodiging aan jou? Laat alles uit je handen vallen nu. En stuur iemand waar je graag sex mee wil hebben (ik ga er niet van uit dat iedereen een partner heeft) nu een spannend berichtje. Side note: ik ben geen voorstander van vreemdgaan, dus dát bedoel ik dus niet he! Dat je een berichtje moet sturen naar de beste vriend van je vrouw of man. Je snapt het wel. Het moet iemand zijn met wie je een dergelijke connectie hebt. Anders staat het zo raar dat iemand een app van je ontvangt met: hoi, wil je sex. Ik denk, ik zeg het maar even.


In juli ben ik weer in Nederland. En dan geef ik weer twee Art of Feminine Presence sessies van elk 3 uur. Dat zijn sessies voor vrouwen, waar we in groepen werken en je kunt leren hoe je je vrouwelijke essentie kunt aanwakkeren. Waar je kunt ervaren wat dit doet voor je energielevels. En hoe je hiermee kunt werken om gezond business te blijven doen en datgene kunt manifesteren wat jij wil, zonder dat je burned out raakt. Waar je leert om weer in verbinding te zijn met je eigen mooie lichaam. Je grenzen meer aan kunt geven en deze op een veilige manier kunt stretchen. Per sessie heb ik plek voor 8 vrouwen. Data: zaterdag 17 en zondag 25 juli van 13:00 - 15:00, op een locatie nader te benoemen in het midden van het land. Stuur een berichtje als je dit wil ervaren naar: myfullessence@gmail.com. Deelname aan de sessie kost € 35 voor 3 uurtjes, inclusief gezonde snacks en drankjes.


Ik kijk er naar uit je daar te zien en je te laten voelen hoe ook jij je weer als een heerlijke, krachtige, sensuele, aantrekkelijke vrouw kunt voelen.


Liefs, Lenny


==================================================================

*Over Lenny:

Lenny is Feminine Essence Coach, Online Business Trainer en Retreat Leader.

Lenny heeft in december 2018 een hersenbloeding gehad en neemt haar lezers mee op reis tijdens haar herstel. Naast de hersenbloeding heeft Lenny chronische en erfelijke ziektes. Desondanks haar situatie vecht ze om alles uit het leven te halen. Ze is getrouwd met Chris en moeder van Aiden (7). Samen wonen ze in Singapore. Als ex-alleenstaande moeder met torenhoge schulden weet Lenny hoe het is om te overleven i.p.v. leven. Lenny is al meer dan 20 jaar coach voor vrouwen (gespecialiseerd in mentaal, emotioneel, energetisch en lichaamswerk). Als Art of Feminine Presence teacher en trainer op women empowerment events & retreats. Lenny leidt het Mom Entrepreneurs team in Singapore. In Singapore heeft ze een succesvolle internationale coachingspraktijk opgebouwd.

Tot slot leidt Lenny een succesvol team binnen haar netwerkmarketing business en traint ze haar GlamSquad om op een integere, effectieve en professionele manier om hun netwerkmarketing business op te zetten en uit te voeren, waar veel ruimte is voor zelfontwikkeling. Haar missie is om netwerkmarketing op een positieve en eerlijke manier uit te voeren en om het imago een boost te geven. Als Art of Feminine Presence teacher helpt Lenny vrouwen zich te verbinden met hun lichaam, hun ziels-missie, hun spirituele pad te ontdekken & te ontwikkelen.


Volg Lenny hier:

88 weergaven0 opmerkingen
bottom of page