top of page

Geld maakt gelukkig!


Ze zeggen: geld maakt niet gelukkig.

Oh nee? Het heeft me wel naar DisneyWorld Florida gebracht vanuit Singapore 😁. Geld zorgde ervoor dat ik kon kopen wat ik wilde in Disney en dat ik een extra Disney koffer kon kopen voor alle spullen die we hadden gekocht. Dat ik een electrische scooter kon huren elke dag, zodat ik mijn lichaam niet uit putte. Lopen in Disney is topsport. Ik heb deze compleet verzorgde reis gewonnen via het health, fitness en wealth bedrijf waar ik mee werk, Isagenix. Ik integreer hun lichaamsreinigings-en voedingssystemen in mijn coachingspraktijk en dat vind ik héérlijk!


Geld heeft me enorm veel vrijheid gegeven. M'n eigen bankrekening zien groeien met het businessmodel van Isagenix en niet meer afhankelijk zijn van mijn man financieel voelt heerlijk. De afgelopen 5 jaar heb ik daar keihard voor geknokt met mijn eigen coachings-business. En sinds augustus 2018 - sinds ik Isagenix toevoegde als extra businessmodel - heb ik dan eindelijk een inkomen dat elke week binnenkomt door mijn online business en leer ik anderen hoe zij dat ook kunnen doen. Hey, die Lennepen is geen gekke Henkie. Die weet wel wat ze doet ;). Ik denk dat geld gelukkig maakt door hoe je er zelf mee omgaat en hoe je er tegenaan kijkt. Ik bedoel, ik ken mensen met bakken geld die mega depressief zijn bijvoorbeeld. Geld mag geen 'vulmiddel' zijn voor mij, maar een aanvulling op de rijkdom die je van binnen al ervaart. Zo binnen, zo buiten.


5 Jaar geleden durfde ik nog geen € 50 voor m'n coaching-sessies te vragen. Ik werkte veel gratis. Omdat ik geloofde dat het niet 'spiritueel' was om geld te vragen. Als ik nu terug blik moet ik wel even glimlachen. Och ... Wat was ik bang en dacht ik laag over mezelf. Ik pleegde roofbouw op mijn lichaam en energie door alles weg te geven. Letterlijk alles weg geven, om de liefde en goedkeuring te winnen van mensen om me heen. Toen ik daarmee stopte, gingen er deuren van overvloed open. Vandaag de dag geniet ik van elke cent. Van dat ik niet meer hoef te kiezen tussen pampers of eten voor m'n kind. Of dat ik de stress ervaar van een dak boven m'n hoofd hebben. Ik kwam op straat te staan met mijn kind van twee. En ik hoor de dame van een overheidsinstantie nog zeggen: dan gaat u maar naar het Leger des Heils met uw kind als u niet terecht kunt bij familie... Vreselijk was dat. Nu ben ik in een positie dat geen enkele overheidsinstelling me dat ooit nog gaat zeggen.


Ik kies steeds meer voor kwaliteit en waarde bóven denken in 'tekorten'. Ik kies coaches die snoeihard zijn, omdat ik daar het beste in gedij: geen fluwelen handschoentjes voor Len. Die mindset zette ik 5 jaar geleden bewuster in waardoor ik betere situaties ging manifesteren. Ik kon me toen niet echt een coach veroorloven en werkte veel met wederdiensten. Want mijn vaardigheden had ik gelukkig wel! Met mijn online business bouw ik nu mooie inkomsten op. Het is zeker geen easy money en quick fix model. Ik hou echt van de hele reis met vallen en opstaan. Ik ben de overtuiging 'doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg' al lang voorbij en daardoor kon ik openstaan voor nieuwe geldstromen. Tegelijkertijd werk ik aan mijn eigen gezondheid en help anderen ook aan hun gezondheid te werken. Mijn comeback na de hersenbloeding is echt Epic!


Het hebben en goed beheren van mijn geldstromen maakt me super gelukkig. En dat is iets wat voor mij ook bij een gezonde en gebalanceerde levensstijl hoort. Hoe vaker je zegt: geld maakt niet gelukkig, hoe meer je onderbewuste het als waarheid aan gaat nemen. Een mantra is een mantra en je brein gelooft wat jij het vertelt dat het moet geloven. Vertel je onderbewuste maar gerust dat geld haaarstikkke gelukkig maakt!Mijn natuurlijke Red Bull, één van mijn toverdrankjes die E-Shot heet, heeft me volle bak energie gegeven tijdens de vakantie. Toinkkkkk toink toink! Zo kon ik heerlijk genieten van de vakantie omdat ik meer energie had. En echt METEEN na 1 shotje voel ik de energie terug stromen in mijn lijf. Ik sta dan AAN! Tijdens mijn intensieve werkdagen gebruik ik het om laser focus te hebben. Of ik nou naar de supermarkt ga of m'n natuurlijke producten zelf kies en ook nog mag delen en er geld mee kan verdienen, nou .... ik weet dan wel wat ik kies. Ik maak me niet zo druk wat mensen van dit verdienmodel vinden. Omdat ik weet dat het niet voor iedereen is, maar absoluut wel voor mij.


Dit weekend pakken we om bij te tanken en ga ik heerlijk fruit in slaan. Ik ga mijn routine weer in kaart brengen en Lenny's Lifestyle nog beter neer zetten. Want nu het hoofdstuk 'hersenbloeding' is afgesloten, kan ik eindelijk, eindelijk volle bak mijn lichaam reinigen en worden voedingsstoffen nu beter opgenomen, waardoor ik kan genieten van de 'ik laat gewicht los' reis. Hoe ik anderen kan helpen gezonder te worden terwijl ik zelf net hersteld ben van de hersenbloeding en chronische ziektes heb? Vergis je niet. De kracht van een ervaringsdeskundige die meer dan 20 jaar ervaring heeft in het coachen van vrouwen die kampen met depressies en trauma's is echt wel iets waard.


Liefs uit Singapore 💖


Links: één maand na mijn hersenbloeding. Rechts: 3 maanden na mijn hersenbloeding!

*Over Lenny:

Lenny heeft in december 2018 een hersenbloeding gehad en neemt haar lezers mee op reis tijdens haar herstel. Naast de hersenbloeding heeft Lenny chronische en erfelijke ziektes. Desondanks haar situatie vecht ze om alles uit het leven te halen. Ze is getrouwd met Chris en moeder van Aiden (7). Samen wonen ze in Singapore. Als ex-alleenstaande moeder met torenhoge schulden weet Lenny hoe het is om te overleven i.p.v. leven. Lenny is al meer dan 20 jaar coach voor vrouwen (gespecialiseerd in mentaal, emotioneel, energetisch en lichaamswerk), Art of Feminine Presence teacher en trainer op women empowerment events. Lenny leidt het Mom Entrepreneurs team in Singapore. In Singapore heeft ze een succesvolle internationale coachingspraktijk opgebouwd.

Tot slot leidt Lenny een succesvol team binnen haar netwerkmarketing business en traint ze haar GlamSquad om op een integere, effectieve en professionele manier om hun netwerkmarketing business op te zetten en uit te voeren, waar veel ruimte is voor zelfontwikkeling. Haar missie is om netwerkmarketing op een positieve en eerlijke manier uit te voeren en om het imago een boost te geven. Als Art of Feminine Presence teacher helpt Lenny vrouwen zich te verbinden met hun lichaam, hun zielsmissie, hun spirituele pad te ontdekken & te ontwikkelen.


Volg Lenny hier:

www.facebook.com/myfullessence

https://www.instagram.com/lennysuijkerbuijk/


Meer weten over Isagenix en het online transformatieprogramma van Lenny? Stuur een email: myfullessence@gmail.com of via Messenger op Facebook!


#moneyflow #geldmaaktgelukkig #lennyslifestyle #isagenix #transformatie #persoonlijkeontwikkeling #artoffemininepresence #lawofattraction

98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page