top of page

Geloof jij nog steeds niet dat je alles kan bereiken wat je wilt?


Veel mensen zijn gestopt met fantaseren en dromen over de dingen die ze echt wel, stoppen hun echte verlangens weg, tot ze met iemand spreken die wel de mogelijkheden laat zien!

In mijn praktijk komt het regelmatig voor dat mensen met oogkleppen op kijken naar hun eigen situatie. Hun gedachten blijven in steeds hetzelfde patroon ronddraaien. Ze staan stil en komen geen steek verder. Totdat ik ze een andere kant, een ander invalshoek kon laten zien.

In het leven is bijna alles mogelijk, alleen je ziet vaak de opties niet en daardoor loop je vast in de “hoe” vraag. Je weet niet hoe je het gaat realiseren en op een gegeven moment, besluit je dan maar dat het niet voor jou is weggelegd.

Alles is mogelijk, als je maar leert hoe je bij je eigen kern komt, zodat je kan creëren wat je wilt, je kan kiezen waar je hart sneller van gaat kloppen.

Vaak durven mensen niet uit te spreken wat ze echt zouden willen, bang voor wat anderen daarvan zouden vinden. En dat laatste vind ik nou dus echt NIET zo belangrijk :-)

De mensen om je heen zijn soms slechte raadgevers. Zij houden zoveel van je dat ze je proberen te behoeden voor teleurstelling, verdriet etc. Als je iets ECHT wil, zoek dan mensen om je heen die in mogelijkheden denken, de potentie zien in jou of je idee. Zoek een business buddy, een gelijkgestemde alleenstaande moeder, een studiegenoot of vorm een team zodat je elkaar kunt upliften! Dit kan via Masterminds bij jou in de buurt, maar ook gratis, makkelijk en snel online via bijvoorbeeld besloten groepen zoals @ZEN4Women of @MOMentrepeneurs. ZENsitieve Groeten


Manja

Like = ❤️

👍 = agree

Share = Shine 🙏🏻


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page