top of page

Het Watch Us Grow re-integratie traject voor gedupeerde ouders: Een nieuw begin


Deze week zijn we vol enthousiasme gestart met de eerste groep ouders van het Watch Us Grow re-integratie traject voor gedupeerde ouders. Deze bijzondere reis begon met visionboard sessies, waarin we samen met de ouders hebben stilgestaan bij hun herstel en de doelen die zij willen bereiken na deze moeilijke periode. Dit traject biedt niet alleen een kans op herstel, maar ook de mogelijkheid om nieuwe doelen te stellen en dromen waar te maken. In deze blog delen we graag meer over deze inspirerende start en nodigen we geïnteresseerden uit om deel te nemen aan de tweede groep.De kracht van de visionboard sessies:

Tijdens de visionboard sessies stond de volledige aandacht op de behoeften, dromen en wensen van de ouders. Het was een moment voor zelfreflectie en het visualiseren van een positieve toekomst. Door middel van creatieve expressie konden de ouders hun doelen en verlangens concreet maken en deze op het visionboard plaatsen. Het was bijzonder om te zien hoeveel energie en positiviteit er vrijkwam tijdens deze sessies. Het creëren van een visionboard gaf de ouders een gevoel van hoop en motivatie om hun hersteltraject vol vertrouwen aan te gaan.Een 12 maanden traject vol mogelijkheden:

Het Watch Us Grow re-integratie traject is een intensief traject dat gedupeerde ouders ondersteunt bij hun herstel en re-integratie in de maatschappij. Gedurende 12 maanden krijgen de ouders individuele begeleiding, workshops en trainingen om hun persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Het doel is om de ouders te empoweren en hen de tools te geven die ze nodig hebben om weer een zelfstandig en gelukkig leven op te bouwen.De tweede groep: Doe mee!

De eerste groep ouders heeft met veel enthousiasme en toewijding deelgenomen aan het Watch Us Grow re-integratie traject. Maar er is nog plek voor nieuwe deelnemers! Dus, ben je een gedupeerde ouder en wil je graag deel uitmaken van deze inspirerende reis naar herstel en groei? Meld je dan aan voor de tweede groep via: https://form.jotform.com/233400847427354Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en bouwen aan een betere toekomst.


Much love

Marisa Lisse ✨


46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page