top of page

Hi, ik ben ME

Applaus voor jezelf!


Je bent weer opgestaan, je hebt een goed ontbijt gegeten en je hebt je mooi gemaakt. Je bent ook bezig geweest met het huishouden, familie en werk. De basisbehoeften zijn bevredigd, je hebt het onder controle en je voelt je in balans.


Tijd voor the higher self. It’s ME-Time!


Geen tijd voor stress. Niet meer willen overleven, maar gewoon gelukkig leven. Zonder zorgen en onzekerheden. Ik moet hard werken of slimmer werken, om van overleven naar leven te transformeren.


Balans in plicht en plezier, maar ook kunnen genieten van jouw rechten als heldhaftig burger. In een maatschappij waar jouw mening en barmhartigheid ertoe doen. Een plek waar jij je veilig voelt, om een vrij mens te zijn en om te groeien, zodat je kunt bloeien in een community, waar je positieve vibes ervaart.


Een gelukkig persoon worden met een identiteit waar je trots op bent en een goede reputatie in andermans ogen. Met een stem om te laten horen, maar ook om te vertellen wie je bent, wat je wilt en wat je vindt. Om te veranderen te goeder trouw.


Ja jij mooi mens, jij bent een topper, jij bent een strijder, jij schijnt alle kleuren van de regenboog. Jij bent simpelweg mooi.. Kijk jezelf in de spiegel aan en vraag jezelf af of je blij bent met wie je terug aanstaart? Ben jij verliefd op jezelf? Heb jij waardering voor jezelf?


Al die trauma’s en diepte punten, maar ook hoogtepunten, verdienen een plekje, zodat je ruimte hebt voor nieuwe mooie ervaringen.


Kan je wat is geweest en sporen heeft achtergelaten, veranderen en inzetten als life lesson om te gaan voor the best version of jij!?


  • Ja? Go for it! Toon beheersing en discipline en geniet van de momenten op weg naar het leven dat je voor ogen hebt. Volg je visie en maak van jouw doelstellingen jouw missie. Geniet van de mooie herinneringen en idealen, maar verlies de realiteit niet uit het oog. Vertrouw op jouw standvastigheid en de ambitie om trots op jezelf te zijn.


  • Nee? Kan je het niet veranderen of wil je het niet veranderen? Zie het als een vervelende les, maar houd je hoofd hoog en handel met hernieuwde goede intenties. Accepteer het, laat het los, geef het een plekje en leer het koesteren ondanks de haat die je diep in je voelt. Vergeven, maar niet vergeten. Weer een lesson learned. In het archief ermee en op naar het volgende hoofdstuk in jouw leven.


Leer roeien met de riemen die je hebt, of wissel de riemen in voor een goed geoliede motor, die je brengt zonder al te veel inspanning, overal maar waar je zou willen zijn. Ga je over ondiepe beekjes of over de grote wilde wateren?


Wat wil je dat anderen zeggen wanneer je er niet meer bent? Hoe wil jij voor anderen zijn en voor jezelf terwijl je nu leeft en dit leest?


Het leven draait om ME, myself and the rest. Jij bent de hoofdrolspeler in jouw eigen levensverhaal. Of ben je meer een figurant? Hopelijk dan wel de edelfigurant.


Sommigen regisseren, dirigeren en schrijven hun eigen script. What’s your story?


Hi, ik ben ME

14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page