top of page

Hoe kan ik meer geld verdienen?

Bijgewerkt op: 27 mrt. 2023

Er zijn verschillende manieren om meer geld te verdienen, afhankelijk van jouw vaardigheden, interesses en beschikbaarheid. Hieronder staan enkele suggesties:1. Zoek een beter betaalde baan: Als je een baan hebt, kan het zoeken naar een beter betaalde baan je inkomen verhogen. Overweeg om je vaardigheden te ontwikkelen of een extra opleiding te volgen om je kansen op een beter betaalde baan te vergroten. Ken je het STAP-Budget van UWV al? STAP-budget | UWV | Particulieren


2. Begin een eigen bedrijf: Als je ondernemend bent, kan het starten van een eigen bedrijf een manier zijn om meer geld te verdienen. Overweeg om jouw vaardigheden en interesses te gebruiken om een bedrijf te starten dat aan een behoefte in de markt voldoet. Wij bieden startende en ervaren ondernemers het traject Samen Groeien. Boek een ME Coffee Meetup met Het ME- Network team.


3. Doe freelance werk: Als je een specifieke vaardigheid hebt, zoals schrijven of ontwerpen, kan freelance werk een manier zijn om extra geld te verdienen. Er zijn verschillende platforms beschikbaar waarop je als freelancer kunt werken.


TIP: Check www.verloning.nl Leven als een freelancer zonder je te hoeven aan te melden op KVK is nu ook mogelijk.

Heb je een specialisme of doe je een bepaalde functie meer dan vijf jaar, maak dan een account aan op www.jellow.nl of check vacatures via www.randstad.nl


4. Verkoop spullen: Overweeg om spullen te verkopen die je niet meer nodig hebt, zoals kleding, boeken of elektronica. Dit kan een manier zijn om extra geld te verdienen. Of check een DIY Youtube filmpje over het maken van knutselwerken voor de verkoop via een platform zoals www.etsy.com


5. Doe klusjes voor anderen: Bied jouw diensten aan om klusjes te doen voor anderen, zoals tuinieren, schoonmaken of dierenoppas. Dit kan een manier zijn om extra geld te verdienen. In onze ME-Network community privé groep, krijg je mogelijkheden om jouw diensten en ervaringen met anderen te delen.


6. Investeer: Als je wat geld hebt om te investeren, kan dit een manier zijn om extra geld te verdienen. Doe wel onderzoek en vraag advies voordat je investeert. Check via www.abnamro.nl naar de mogelijkheden om een zakelijke rekening te openen. Beleggen, crypto, Bitcoin, verdiep je goed voordat je money moves maakt.


Het is belangrijk om te onthouden dat het verdienen van meer geld niet altijd gemakkelijk is en tijd kan kosten. Het is belangrijk om realistische doelen te stellen en geduldig te zijn terwijl je stappen onderneemt om jouw inkomen te verhogen. Kom een keer naar een van onze Vision Board sessies en laat je inspireren om jouw zakelijke doelstellingen visueel vorm te geven zodat je er elke dag aan herinnerd wordt om door te zetten en te streven naar het einddoel.

17 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page