top of page

Ik voelde me niet volledig begrepen door de psycholoog..Laat me voorop stellen dat de psychologen die ik gezien heb, ervaring, kennis en kunde hadden. Maar het stukje hoog sensitiviteit werd niet erkend of herkend.


De gesprekken hielpen me absoluut op weg, heb er veel van geleerd. Toch heb ik altijd het gevoel gehad dat er een deel niet opgelost werd. Ik kon er de vinger niet opleggen. Totdat ik mezelf verder ging verdiepen in het stukje hoog sensitiviteit.


Hoe meer ik er over las, hoe meer ik erover hoorde, hoe meer ik erover wou weten. Ik heb me ingeschreven voor de opleiding HSP-begeleider. Toen ik de opleiding volgde, vielen al mijn puzzelstukjes op hun plek. Dit was waar ik naar zocht. Dit waren de antwoorden op mijn vragen die ik nodig had.


Ja ik heb een spiegel voorgehouden gekregen. Het heeft me pijn,moeite en tranen gekost. Maar de glimlach en rust die ik ervoor terugkreeg waren het zo waard.


De reden om mijn kennis en kunde te delen is omdat ik dit zo graag wil delen met iedereen die zich in bovenstaande herkend.


Herken jij je in bovenstaand verhaal? Heb je ook het idee dat er niets met het stukje hoog sensitiviteit gedaan word? Twijfel niet en neem contact met me op. Laat mij je hierbij helpen, zoals ik ook anderen heb mogen helpen!


Liefs, Kelly www.zinhs.nl

104 weergaven0 opmerkingen
bottom of page