top of page

Jij bent het probleem, maar niet de oplossing.

Jij bent het probleem, maar niet de oplossing.

Je kiest namelijk zelf je gedragspatroon, hoe erg ze ons geluk ook ondermijnen, totdat je besluit dat je WILT veranderen. Je ego zal zich verzetten en proberen je tegen te houden met allerlei “wat als”-gedachten.

Je kan besluiten om dat je anders wilt zijn. Je kan jarenlang therapie volgen. Maar tot op het moment dat je besluit het ANDERS aan te gaan pakken, blijf je in cirkels ronddraaien.


Als je een ouder bent, kan je je vast wel herinneren dat het beter werkt om een kind iets te leren hoe het WEL iets moet doen, dan door steeds te zeggen wat het NIET moet doen.

“Je bereikt het licht niet door eindeloos de duisternis te onderzoeken”

Je bereikt het licht door voor het licht te kiezen.

Licht staat voor begrijpen. Als we gaan begrijpen worden we geheeld.

Alleen energetisch blokkades opheffen zorgde er bij mij niet voor dat oude patronen werden doorbroken, net zoals alleen inzichten krijgen niet genoeg is om geheeld te worden.

De combinatie is echter super sterk!

Via mijn praktijk BijManja begeleid ik vrouwen Op weg naar Geluk door hen weer bij zichzelf te laten komen. Zodat ze weer kunnen en durfen zijn wie ze zijn en weer van zichzelf gaan houden. Een positief zelfbeeld en gedachten krijgen. Beslissingen kunnen nemen vanuit hun hart, kiezen voor zichzelf, zonder een ander tekort te doen. In staat zijn hun pad weer zelfstandig, energieker en vol zelfvertrouwen te vervolgen en weer hun eigen geluk te gaan creëren!

Lekker in hun vel en gelukkig in en met hun lijf voelen.

Dat doe ik door samen makkelijk en snel op zoek te gaan naar de oorzaak en deze bij de kern aan te pakken.


Mentaal, emotioneel en energetisch!


Liefs

Manja


https://www.facebook.com/BijManja/

www.bijmanja.nl*inspiratie uit: terugkeer naar liefde*

99 weergaven0 opmerkingen
bottom of page