top of page

Marktplaats is voor pussies! Overschot aan producten binnen Netwerkmarketing
Marktplaats is voor PUSSIES! Lenny! Hou je in yu. Bijt op die tong. Die tong! (Denk Judeska accent hier).

Ik moet echt vreselijk op m'n tong bijten. Mezelf 100 keer in m'n gezicht slaan. Mijn kop 10 keer in de vriezer stoppen. Sadistisch elastiekjes op mezelf afschieten. Nee, ik ben niet sadistisch. Maar ik moet mezelf van mezelf inhouden. Omdat ik niet over wil komen als die hysterische, losgeslagen, piramide-achtige... sekteleider. Je weet wel. Van dat businessmodel waarvan we de naam niet hardop zeggen (Voldemort. Ehh... netwerkmarketing 😂👻).


Rode cijfers

Hoe dieper ik in de piramide ... eh ... ik bedoel, het compensatieplan kom van het netwerkmarketinghuis kom waar ik me bij heb aangesloten, hoe verder m'n kaak naar beneden dropt. Hij hangt nu ongeveer in Australie. Nou heb ik de afgelopen 10 jaar een hoop compensatieplannen gezien. En alles leek sjoooow geweldig (denk Amerikaans Colgate smile accent hier. Pling!). Het vervelende is alleen dat toen alles zo geweldig leek, ik geen ene rooie cent ermee verdiende. Sterker nog, het enige dat rood werd, waren de getallen op m'n bankrekening. En m'n ogen, die rood aanliepen van al die wanhopige jankbuien, omdat ik constant rood stond. Zelfs mensen die toen van me profiteerden konden me niet meer kaalplukken. Deze kip was leeg. Hopi leeg (denk Judeska).


Ik bleef maar producten inkopen en mijn walk in closet van 4 bij 5 meter - wat ook gelijk mijn zielige vrijgezellenhok was - werd gevuld met producten op de plank. Ik schoof ze onder m'n bed, ik werd wakker met producten IN m'n bed. Nohhh! Tot het moment dat ik ze op Marktplaats gooide, omdat ik er niet van af kwam. Degene die me had ingeschreven had het talent 'drag & drop': ze schreef mensen in en liet zich niet meer zien daarna. Zo'n kansloze actie vind ik dat. Je wil mensen toch kunnen helpen, ook op lange termijn? Of zeg ik nou iets raars? Dit was klaarblijkelijk mijn eerste netwerkmarketing avontuur. Vind je het gek dat mensen netwerkmarketing traumas - ja, traumas ja - opbouwen? Ik krijg nu mensen binnen in m'n Squad die ik eerst moet de-traumatiseren. Ik maak geen grap. Ik zet ze nog net niet in quarantaine.


$ 13.000 binnen 7 maanden met een hersenboeding gemanifesteerd

Met het risico dat mensen me gaan blokken op social media, me gaan bannen naar Swahili in gedachten, dartpijltjes gooien op m'n foto op hun dartbord, een voodoo pop van me maken en me bezweren met accupunctuur naalden, ga ik toch doen waar ik me zo voor moest inhouden. Ik waarschuw je nog maar even, want ik ga heel bewust mega super duper trooper hysterisch worden. Komt ie:


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Zo, ik ben d'r weer hoor. Met m'n hand op m'n hart en linker én rechterbil, ik zoeweer etje (denk accent Ali B hier), ik kan nu eindelijk zeggen dat ik sinds 9 maanden - wat een bevalling - sinds ik met ehhhh.... 'mijn' netwerkmarketinghuis Isagenix werk (ja ja, shakes, snacks, bla bla bla. Niet lelijk gaan doen over m'n producten okay), ik ein de lijk:

  • geen producten overschot heb. Phuh, Marktplaats is voor pussies

  • $ 13.000 in 7 maanden heb binnengesleept (nooit meer zeggen datJavanen lui zijn okay, want deze Javaan heeft zich de pang pang gewerkt hiervoor)

  • meer energie heb (ook zo'n dooddoenert, maar het is wel waar. Ik liegebeest niet)

  • ik heb m'n reputatie als coach, trainer en therapeut met meer dan 20 jaar ervaringen kunnen behouden! Omdat ik hoogwaardige business programma's biedt aan mensen die met me willen werken

  • eeeeeindelakkk een piramide 😎 heb gevonden waar ik uber gelukkig ben, waar we elkaar LIFTEN, waar teamwork rijkelijk wordt beloond in ja ... ik durf het haast niet te melden: DOEKOES. Keiharde doekoes!

En oh ja, niet om op te scheppen. Maar die $ 13.000 heb ik mooi binnengesleept ondanks mijn hersenbloeding die ik december 2018 mocht ontvangen. Dus als iemand me nu nog zegt dat ik niet mogelijk ben of dat netwerkmarketing niet werkt, denk dan hieraan: Lennepen, op de eerste hulp in Australië. Thuiskomen en herstellen. Diagnose: 'het zal lang duren voordat uw spraak en het lopen weer terug komt'. Lenny sprak en liep binnen vier maanden hoor.


Wat jou tegenhoudt

Wat nou als ik me tegen had laten houden door al die traumas op netwerkmarketing? Wat nou als ik me had laten tegenhouden door al die klootzakken en bitches die me zakelijk hadden laten vallen? Ik laat 1 of 2 ervaringen toch niet bepalen wat ik met de rest van m'n netwerkmarketingleven doe? Oh wacht effe. Jij denk dat ik pakketten of producten slijt? Zal ik het effe omdraaien voor je? Ik doe business online, ik coach mensen naar hun dreamland, ik train mensen om korte metten te maken met die irritante, manipulerende en zielige stemmetjes in hun HOOFFF die zeggen dat ze geen cent waard zijn, en DAARBIJ hou ik mezelf gezond, mentaal, fysiek en op zielsniveau door de producten van Isagenix te gebruiken. BAM! Omdenken A La Lenny. Nou jij weer.


Hoe je niet op Marktplaats eindigt met je netwerkmarketing inventaris

Weet je waarom het vaak zo mis gaat dat je met een product overschot zit? Omdat je niet goed getraind wordt. Ik meen het serieus. Ik heb met eigen ogen gezien wat een gebrek aan diepgaande trainingen doen. Iedereen kan naar een bedrijfspresentatie. Maar ik train mijn mensen hardcore op hun mentale conditie. En help ze serieus business trauma en blokkades te elimineren. Dat is niet gebruikelijk binnen een netwerkmarketingteam. Mijn mensen helpen elkáár i.p.v. op hun eilandjes blijven zitten. Natuurlijk moet je de de juiste werkhouding hebben, moet je zelf het werk doen. Maar je omgeving is bepalend voor hoe jij start binnen netwerkmarketing. Zorg ervoor dat als je start gesprekken hebt met degenen die jou in wil schrijven en vraag hem/haar het hemd van het lijf. Stel kritische vragen. Als het te algemeen voelt, niet doen. Want de 'drag & drop' tactiek loert om de hoek. Wil je eens ervaren hoe een dergelijk gesprek ook kan gaan - zonder dat ik verwacht dat je je bij mij aansluit - komt dan eens met me praten. Ik meen het.


Ik kan nu natuurlijk heel hard roepen:

KOM IN M'N TEAM! PICK ME! ME, ME, ME!!!!

Maar als je net zoals ik ben, dan ga je daar waarschijnlijk ook van poepen, ik zoeweer etje (Ali B). Ik leer m'n mensen ook de zin 'kom in m'n team' te mijden als de pest. Want tsja, hoe bedoel je: 'kom in m'n team'? Wat? In je voetbalteam, je origamiteam? Dit soort uitspraken vind ik getuigen van: 'I don't give a shit wat anderen willen, maar ik wil je in m'n team'. Vaak vermelden ze niet eens wat jouw voordelen zijn om 'in hun team te komen'. Dus ik ga dit tegen je zeggen: niet twijfelen. Gewoon mij nu gaan spammen in m'n inbox op Facebook en me bedreigen dat als ik geen contact met je opneem binnen 24u, dat je me een doos vol elastiekjes gaat sturen.


Liefs uit Singapore 💎*Over Lenny:

Lenny is Feminine Essence Coach, Online Business Trainer en Retreat Leader.

Lenny heeft in december 2018 een hersenbloeding gehad en neemt haar lezers mee op reis tijdens haar herstel. Naast de hersenbloeding heeft Lenny chronische en erfelijke ziektes. Desondanks haar situatie vecht ze om alles uit het leven te halen. Ze is getrouwd met Chris en moeder van Aiden (7).

Samen wonen ze in Singapore. Als ex-alleenstaande moeder met torenhoge schulden weet Lenny hoe het is om te overleven i.p.v. leven. Lenny is al meer dan 20 jaar coach voor vrouwen (gespecialiseerd in mentaal, emotioneel, energetisch en lichaamswerk). Als Art of Feminine Presence teacher en trainer op women empowerment events & retreats. Lenny leidt het Mom Entrepreneurs team in Singapore. In Singapore heeft ze een succesvolle internationale coachingspraktijk opgebouwd.


Tot slot leidt Lenny een succesvol team binnen haar netwerkmarketing business en traint ze haar GlamSquad om op een integere, effectieve en professionele manier om hun netwerkmarketing business op te zetten en uit te voeren, waar veel ruimte is voor zelfontwikkeling. Haar missie is om netwerkmarketing op een positieve en eerlijke manier uit te voeren en om het imago een boost te geven. Als Art of Feminine Presence teacher helpt Lenny vrouwen zich te verbinden met hun lichaam, hun ziels-missie, hun spirituele pad te ontdekken & te ontwikkelen.

Volg Lenny hier:

65 weergaven0 opmerkingen
bottom of page