top of page

ME-Network Borrel vrijdag 26 mei in Amsterdam

Op vrijdag 26 mei van 17:30 - 23:00 uur vindt de ME-Network borrel plaats in Change=Pro in Amsterdam Zuidoost.

Deze avond staat weer vol in het teken van ontmoeten, netwerken, inspireren, verbinden en ondernemen. Wij kunnen jou helpen om contacten te leggen met toonaangevende ondernemers en professionals.


Ga het gesprek aan met gelijkgestemde mensen tijdens de Business speeddating sessie en vind een of meerdere Business Besties. Geniet van de heerlijke Surinaamse hapjes/maaltijden, cocktails en shop till you drop op de mini-ondernemersmarkt!

Hoe ziet de avond eruit?

Wees op tijd om geen enkel onderdeel van de ME-Network experience te missen!


De inloop is van 17:30 - 18:30 uur Kom vroeg en geniet van onze heerlijke Caribbean Snacks en proef de exotische cocktails van Zero20.

19:00 uur

Starten wij met de infotalk en gaan we kort in gesprek met een succesvolle ondernemer/ervaringsdeskundige/coach en verloten wij producten en diensten uit onze ME-network community.

20:00 - 21:00 uur

Kan je meedoen aan de business speeddate en kennismaken met jouw potentiële business bestie. Verzamel zoveel mogelijk contactgegevens van professionals, ondernemers en ervaringsdeskundigen, stel gerichte vragen en zorg voor een actiepunt zodat je in contact blijft.


21:00 - 23:00 uur Kan je napraten met interessante nieuwe ontmoetingen en verder connecten met gelijkgestemden onder genot van een heerlijke cocktail.


Ook kan je shoppen till you drop op de Mini ME-Network ondernemersmarkt, zodat jij jouw lokale ondernemer kan supporten door een product of dienst af te nemen tegen flinke kortingen.

Ben jij een ondernemer en wil je deelnemen aan de Mini ME-Netwok ondernemersmarkt en jouw product of dienst aanbieden tegen een vriendenprijsje? Meld je dan aan via info@momentrepreneurs.nl


Early Bird tickets: € 15,00 Reguliere tickets € 20,00 Get your tickets now: https://ap.lc/qyTVE


Tijd en locatie 26 mei 17:30 – 23:00 Amsterdam, Elizabeth Cady Stantonplein 801 , 1102 AB Amsterdam, Nederland10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page