top of page

Met alleen inspireren, krijg je geen brood op de plank.

Soms vragen mensen mij waarom ik als coach ervoor kies om met een nwm-bedrijf als Isagenix te werken.

Eigelijk is het heel simpel. Beide werelden vertegenwoordigen mijn passie, mijn dromen en hoe ik mijn leven wil leven. Ik zie hoe beide werelden elkaar kunnen versterken, omdat ik er van hou om mensen niet alleen te helpen met het ontdekken en aanpakken van onderliggende mentale en emotionele oorzaken van de gebieden waar zij problemen of weerstand ervaren, maar ik kan ze ook laten zien hoe ze vervolgens kunnen werken aan het creëren van een gezonder lichaam met dit cleansing-voedingssysteem. Dus na de innerlijke “detox”, doen we dit ook op fysiek vlak!

In mijn praktijk werk ik daarnaast graag met de energie boosted verzorgingsproducten van Natural Upgrade werk, omdat ik -net als bij Isagenix- geloof in de toegevoegde waarde en werking van beide producten! Ik werk altijd het liefst met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Een van de redenen waarom ik voor dit specifieke cleansingsyteem gekozen heb: deze bevat namelijk geen toegevoegde kunstmatige kleur, smaak- en zoetstoffen. En er zijn zelfs producten die geschikt zijn voor Vegans!

De resultaten bij mijzelf, maar ook bij de mensen om mij heen en bij mijn klanten, geven mij de motivatie om te blijven doen wat ik doe. De producten zijn goed maar ik kan met mijn ervaring als coach en trainer als geen ander mensen begeleiden om hun resultaten te bereiken.

Ik ervaar dat ik mensen inspireer met mijn posts en ervaringen. Vervolgens vragen ze mij regelmatig: "dat wil ik ook, waar kan ik dat kopen/afnemen?" Als ik ze dan telkens opnieuw moet doorverwijzen… verdien ik zelf niets om brood op de plank te krijgen.

Ik ben een coach en trainer in hart en nieren. Daarom werk ik graag buiten de individuele begeleiding met mijn klanten in een team. Een team waarbinnen ik kan trainen vanuit mijn expertise: de mentale en emotionele onderliggende oorzaken van bijvoorbeeld emotie-eten en eetbuien. Maar ook de werking van het brein en de invloed van hormonen!

Binnen de Glamsquad doen wij dat als “tribe-leaders” geheel gratis! En nee dat gratis trainen levert dus niet direct brood op de plank op, maar het voordeel van werken bij een nwm bedrijf is dat het op lange termijn wel een duurzaam inkomen kan genereren door de klanten die de producten bestellen of door - en daar komt de belangrijkste reden voor mij - een eigen team te trainen zodat zij zich ook op persoonlijke en zakelijk vlak kunnen ontwikkelen. Dat ik daar de voldoening uit haal vanuit mijn passie als coach en trainer en dat ik vervolgens indirect toch ook financieel daarvoor beloond wordt.


Dan is voor mij de cirkel weer rond!

Hoe werkt dat voor jou? Liefs, Manja


Ps... om de cirkel ook nu rond te maken met deze blog: heeft dit artikel je geïnspireerd? Wil je meer weten over wat ik als coach voor jou kan betekenen, meer weten over de producten van Natural Upgrade of Isagenix, hoe je ze via mij kan bestellen, maar ook hoe jij ook lid van het GlamSquad kan worden? Stuur dan een mail naar: info@bijmanja.nl


Mijn naam is Manja, eigenaar van ZENsitief Gezin (www.zensitiefgezin.nl) en BijManja - Creëer jouw geluk (www.bijmanja.nl). Via BijManja begeleid ik jou als vrouw wanneer je vastloopt in de transitie van Single naar Samen, van Samen naar Stief of van Samen naar Single. Wanneer je leven zakelijk en privé dagelijks beïnvloed wordt door o.a. piekeren, onzekerheid, (faal)angst, schuld, schaamte, moeilijk concentreren, slecht slapen en verdriet. Je niet meer op je gevoel durft te vertrouwen door eerdere negatieve ervaringen bij daten of relaties en daardoor niet goed weet te kiezen. Door zowel op mentaal en emotioneel gebied de onderliggende oorzaken te aan te pakken zorgen we ervoor dat je vanuit helderheid, innerlijke rust en zelfvertrouwen de juiste keuzes kan gaan maken tijdens jouw reis naar een liefdevolle, gelijkwaardige relatie. Zodat ontspannen, genieten en je energieker voelen dagelijkse ingrediënten van jouw leven worden.


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page