top of page

Offline - gewoon even nietOffline, veel mensen raken al in paniek bij het woord of het idee van offline zijn. Tegenwoordig is iedereen online en altijd bereikbaar. Facebook, Instagram, Snapchat en Whatsapp zijn hier voorbeelden van. De hele dag hebben we contact met elkaar. Foto's sturen van je outfit, je eten. Alles wordt met elkaar gedeeld. Op Facebook en Instagram kan je van iedereen die je wilt, volgen wat ze doen, waar ze zijn en met wie.

Bewust contact met een ander is er weinig bij, je appt even een kusje of hartje om te laten weten dat je iemand denkt. Waar is de tijd gebleven dat je elkaar belt om te vragen hoe het is. Dat je in real live gesprekken hebt over wat je bezig houd?

Ik wil weer even bewust genieten van echt contact met anderen, de mensen om me heen en bewust met me aandacht in het hier en nu zijn inplaats van in mijn telefoon. Vandaar dat ik een weekend offline ga. Genieten van en met mijn meiden.

Tot over 48 uur! Ik ga offline...


Liefs,

Kelly http://www.zinhs.nl

90 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page