top of page

Randstad Nederland schenkt 10 laptops aan het re-integratie traject Watch Us Grow.


Vandaag ontvingen we een geweldige schenking van 10 laptops van Randstad Uitzendbureau voor ons Watch Us Grow-traject. Deze laptops zullen ouders uit het toeslagenschandaal van 2024 ondersteunen bij het vinden van werk, vrijwilligerswerk en het ontplooien van hun creatieve ondernemersgeest.


Met de ontvangst van 10 laptops van Randstad Uitzendbureau, krijgen de ouders in ons Watch Us Grow-traject een frisse start. Deze laptops symboliseren kansen om te groeien en een sprong naar succes voor deze ouders. De Kracht van Technologie: Dankzij de gulle gift van Randstad Uitzendbureau kunnen ouders hun vaardigheden verder ontwikkelen, online trainingen volgen en solliciteren naar droombanen. Deze laptops geven hen de magische tools om zichzelf te empoweren en hun carrièrepad te bewandelen.


Met de laptops kunnen ouders niet alleen werk vinden, maar ook vrijwilligerswerk doen of een eigen onderneming starten. Ze kunnen hun ideeën uitwerken, marktonderzoek doen en contact leggen met potentiële klanten of partners. Deze technologische hulpmiddelen geven hen de kracht om een stabiele toekomst te creëren voor zichzelf en hun gezin.

De laptops zullen een positieve impact hebben op het leven van de ouders.


Met dankbaarheid en enthousiasme kijken we naar de toekomst van Watch Us Grow. Deze laptops brengen kansen en succes met zich mee. Samen zullen we stralen, groeien en succesvol zijn!


Sharing is caring ✨🙏🏾26 weergaven0 opmerkingen
bottom of page