top of page

Samen opstaan voor rechtvaardigheid


Vandaag had ik de eer om een heerlijke lunch te delen met Neumine Marshall, waarbij we niet alleen van lekker eten genoten, maar ook van een inspirerend gesprek. Het gesprek nam al snel een serieuze wending toen we besloten om onze krachten te bundelen en ons hard te maken voor ouders die getroffen zijn door de toeslagenaffaire.


De toeslagenaffaire, je hebt er vast wel eens over gehoord. Het is een verhaal vol onrechtvaardigheid en frustratie, waarin duizenden ouders onterecht beschuldigd werden van fraude met kinderopvangtoeslagen. Ik weet hoe zij zich gevoeld hebben, geconfronteerd met terugvorderingen, intimidatie en zelfs het verlies van hun baan, kinderen en huis. Jaren depressies en tegenwerking op alle fronten.

Neumine, een ongelooflijk gepassioneerde bewoner, gedupeerde ouder en Proffesional die zich inzet voor de community. Haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen zijn bewonderenswaardig, en ik voel me vereerd om samen met haar en andere ouders deze strijd aan te gaan.


Tijdens onze lunch deelden we onze persoonlijke ervaringen en brainstormden we over mogelijke strategieën om aandacht te vragen voor deze onrechtvaardigheid en verandering teweeg te brengen. We willen de verhalen van deze ouders naar voren brengen, zodat de samenleving zich bewust wordt van de impact van de toeslagenaffaire. Samen willen we een platform creëren waar ouders elkaar kunnen steunen en hun verhalen kunnen delen.

Daarnaast willen we druk uitoefenen op de overheid om ervoor te zorgen dat er grondige hervormingen plaatsvinden binnen het toeslagensysteem.


We willen een eerlijke en transparante beoordeling van toeslagen, zodat onschuldige ouders niet langer het slachtoffer worden van onrechtvaardige praktijken.

Met Numeine en andere ouders aan mijn zijde ben ik vastberaden om rechtvaardigheid te brengen voor de toeslagenouders. We zullen hun verhalen delen en lobbyen bij politici om ervoor te zorgen dat er gerechtigheid komt. Samen kunnen we een verschil maken en ervoor zorgen dat deze ouders de steun en erkenning krijgen die ze verdienen.


Laten we samen opstaan tegen onrechtvaardigheid en ervoor zorgen dat de toeslagenaffaire niet langer genegeerd wordt. Laten we met vereende krachten werken aan een betere toekomst voor alle gezinnen die afhankelijk zijn van overheidssteun.


Doe met ons mee en laten we samen de verandering zijn die we willen zien. Samen kunnen we een lichtpuntje van hoop en rechtvaardigheid brengen voor de toeslagenouders.


Sharing is caring 💜Sharing is caring 💜

Marisa Lisse15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page