top of page

SandwichenOp het werk, in de supermarkt, in mijn eigen omgeving overal zie ik energieke vrouwen. Vrouwen met een drive, een doel, een missie. Vrouwen die veel in huis hebben en die een verschil willen maken. Aan de andere kant voelen ze zich tegengehouden. Ze hebben thuis (kleine) kinderen, een partner die veel werkt of er juist alleen voor staan, zorg voor ouder(s) of anderen. Soms laten gezondheidsklachten ook niet toe dat ze ten volste kan leven. Hun leven is overvol en ze praten meer over overleven dan leven. Ze zijn moe, ze moeten en willen zo veel. Liefs goed, beter of perfect.


Zelf ben ik ook een ontzettende ambitieuze moeder en onderneemster. Ik weet er alles van hoe het is om constant te schipperen tussen mijzelf, mijn gezin en mijn werk. Makkelijk is het niet, maar je kan het wel leren.

Neem jij genoegen met het feit dat je elke keer gesandwiched wordt of wil je een beetje uitgedaagd worden om uit te zoeken waar je nu bent, wat bij je past en waar je naar toe wilt?

Binnenkort verzorg ik de workshop Van Dromen naar Doen, waarbij je eindelijk eens even echt stil kan staan, samen met mij en andere vrouwen in dezelfde situatie als jij. Ik beloof je dat weggaat vol energie, ideeën en handvaten om de volgende stap in je je leven te nemen. Kom je ook?

https://www.momentrepreneurs.nl/events/van-dromen-naar-doen


Liefs,

Chareen www.denieuwevrouw.nu32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarai


bottom of page