top of page

"Vanuit tegenslagen naar succes: Mijn 12-jarige reis als oprichter van Mom entrepreneurs"

In de afgelopen 12 jaar heb ik een ongelooflijke reis gemaakt. Ondanks dat ik geen geld had, in de schulden zat en zelfs beschuldigd werd van fraude, is het me toch gelukt om mijn eigen organisatie op te bouwen. Het was geen makkelijke weg en ik kwam heel wat obstakels tegen, maar ik wist diep van binnen dat dit mijn roeping was en daarom gaf ik niet op.


Het is interessant om te zien hoe mensen vaak reageren met "Je bent echt goed bezig de laatste tijd, Maris." Terwijl ik denk, "Uhu, ik ben hier al 12 jaar mee bezig." Het toont aan dat succes voor iedereen een eigen interpretatie heeft. Voor mij is het al jarenlang een succes, omdat ik duizenden vrouwen heb ondersteund, niet alleen vanwege de opening van het herstelhuis.


Het is belangrijk om te benadrukken dat Mom entrepreneurs 12 jaar geleden is opgericht. Gedurende al die tijd heb ik mijn visie nagestreefd en duizenden vrouwen geholpen om hun eigen ondernemingen op te zetten. Het succes dat ik heb behaald, gaat verder dan materiële prestaties. Het gaat erom dat ik een positieve impact heb gehad op het leven van anderen en dat ik hen heb geholpen hun dromen waar te maken.


Dus als je ooit voor uitdagingen en obstakels komt te staan, onthoud dan dat succes een persoonlijke reis is en dat het niet altijd wordt bepaald door externe erkenning. Blijf trouw aan je visie en laat je niet ontmoedigen door de meningen van anderen. Werk hard, blijf jezelf ontwikkelen en blijf je passie volgen. Uiteindelijk is het de voldoening van het helpen van anderen en het vervullen van je eigen doelen die echt succes brengt.Much love 💜

Marisa

Foto credit: Sacha de Boer26 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page