top of page

Wanneer ontmoette jij jouw innerlijk kind voor het laatst?

Veel hoogsensitieve ondernemende vrouwen kunnen prima voor zichzelf opkomen… toch? Als ondernemende hoogsensitieve stoere vrouw wil jij ongetwijfeld kracht uitstralen. Maar durf jij ook je kwetsbare kant te laten zien, die kant die jij als HSP vrouw als last ervaart?

Kwetsbaarheid is verbonden met je innerlijk, daar waar je innerlijke kind zich vaak “opgesloten” voelt, omdat het verteld is dat het “ er niet mag zijn”. Vaak doordat de mond gesnoerd is ben je serieuzer gaan leven en is je vrije, pure, speelse, onbezonnenheid weggestopt en lijkt verloren te zijn gegaan.

Voor mij was dat lange tijd net zo! Ik verlangde naar aandacht, liefde en waardering van anderen. Met name in mijn relaties uit het verleden. Maar ik gaf het niet genoeg aan mijzelf en aan mijn innerlijke kind.


Pas toen ik een paar jaar geleden mijn opleiding tot Women’s Transformologist®️ volgde, ontmoette ik mijn innerlijke kind weer en kon ik mijzelf en mijn innerlijke kind weer omarmen in liefde en zachtheid, met de kracht van een moeder.


Wanneer ontmoette jij jouw innerlijk kind voor het laatst?

En hoeveel liefde geef jij jezelf eigenlijk?


Als je net als ik dacht (of nog denkt) liefde nodig te hebben van/via anderen, door het alleen maar weg te geven, dan mist jouw innerlijk kind eigenlijk liefde. Hoe ga jij dat zelf voeden?


ZENsitieve Groeten,


Manja


33 weergaven0 opmerkingen
bottom of page