top of page

Wat deel jij over jezelf?
Mijn vorige blog ging over of het gras nou echt groener is bij de buren; over het alleen delen van de leuke en goede dingen in het leven.


Ja ik kan eerlijk zeggen, ik heb er echt wel even over nagedacht, wat deel ik wel en wat deel ik niet over mezelf. Ik heb besloten om jullie ook een kijkje in mijn leven te geven.


Want juist dat is de reden geweest dat ik dit werk ben gaan doen. Zoals ik altijd zeg; ik kom van ver, maar ben ook al ver gekomen.


Zoals ik eerder heb gedeeld, ik ben gepest en burnout & depressie zijn mij ook geen onbekende. Vroeger dacht ik; ow, wat zal een ander nu van me denken? Dat ik zwak ben? Nu kan ik denken; alles wat ik heb meegemaakt, heeft mij gemaakt wie ik nu ben.


Daarom kan ik ook zeggen, ik weet waar jij doorheen gaat, want ik ben ook op dat punt geweest. Ik denk dat dat ook de reden is waarom ik het overbrengen, ik weet waar ik het over heb; ik weet hoe het voelt.


Daarnaast blijf ik ook mezelf ontwikkelen; ik volg zelf coachings en volg nog steeds opleidingen om mijn kennis te verbreden, om zo mezelf te ontwikkelen en mijn clienten meer aan te bieden.


Wat deel jij wel en niet op social media ?


Liefs, Kelly

26 weergaven0 opmerkingen
bottom of page