top of page

Wat is branding en waarom is het belangrijk voor jouw bedrijf?

Bijgewerkt op: 14 jan. 2019


Branding is per definitie een marketingpraktijk waarbij een bedrijf een naam, symbool of ontwerp maakt dat gemakkelijk herkenbaar is als eigendom van het bedrijf. Dit helpt een product te identificeren en te onderscheiden van andere producten en services.

Branding is belangrijk omdat het niet alleen een gedenkwaardige indruk op consumenten maakt, maar het uw klanten ook laat weten wat ze van uw bedrijf kunnen verwachten. Het is een manier om jezelf te onderscheiden van de concurrenten en te verduidelijken wat je aanbiedt, waardoor je een betere keuze maakt. Jouw merk is gebouwd om een ​​waarheidsgetrouwe weergave te zijn van wie je bent als bedrijf en hoe je wilt worden waargenomen.

Er zijn veel tools die worden gebruikt om een ​​merk te ontwikkelen, waaronder reclame, klantenservice, promotionele producten, reputatie en logo. Al deze elementen werken samen om een ​​uniek en (hopelijk) opvallend professioneel profiel te creëren.Waarom is branding belangrijk?

Branding is absoluut cruciaal voor een bedrijf vanwege de algehele impact die het op uw bedrijf heeft. Branding kan de manier waarop mensen uw merk waarnemen veranderen, het kan nieuwe bedrijven stimuleren en de naamsbekendheid vergroten.

Wil jij meer weten over Banding kom dan naar een coffee meetup of doe mee aan onze branding workshop.


Voor vragen kun je mailen naar info@momentrepreneurs.nl


liefs,

Marisa

31 weergaven0 opmerkingen
bottom of page