top of page

Wat zijn jouw voornemens voor 2023? Watch us grow!

Zie je het even niet meer zitten, weet je niet hoe je verder moet gaan of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? In 2023 start ME-Network met het 'Watch us Grow' Traject waar wij samen gaan werken met twaalf vaders en moeders uit Amsterdam Zuidoost.Het 'Watch Us Grow" is een traject waarbij jij samen met de professionals van ME-Network gaat samenwerken aan jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Elke woensdagochtend, negen maanden lang ga jij werken aan de beste versie van jezelf.


We starten met een bijeenkomst waarbij wij eerst gaan meten hoe je er nu voor staat. Want hoe kan je weten hoe het met jou gaat als je niet weet hoe jij jouw levensgeluk kan meten. Zodra wij jouw score op basisbehoeften bekend hebben, gaan wij vervolgens door naar het ontdekken van jouw visie en missie.

Vanuit de Vision Board sessie stellen wij samen een persoonlijk en een zakelijk ontwikkelingsdoel op. Een persoonlijk doel kan zijn dat jij bijvoorbeeld een gezond bmi wilt bereiken of je energieker wilt voelen, maar je kan ook als persoonlijk doel voor ogen hebben om meer van jezelf te leren houden. Een zakelijk doel kan zijn om te starten met een eigen onderneming of jouw droombaan weten te bemachtigen.


Het 'Watch us Grow' traject is gericht op jouw ontwikkeling, maar dan onder begeleiding van een team van professionals en ervaringsdeskundigen afkomstig vanuit formele en informele organisaties.


It takes a team to make the dream work!We brengen jou in contact met formele en informele organisaties en laten jou kennis maken met verschillende coaches uit het ME-Network. Jouw persoonlijke Virtueel Coach zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft en in verbinding blijft met de activiteiten uit jouw buurt.


Ook word jij onderdeel van onze online ME-Network community, waar jij andere ondernemende mannen en vrouwen gaat ontmoeten. De ervaring leert dat het verhaal van anderen inspirerend kan werken, waardoor je meer motivatie krijgt om jouw doelen te bereiken.Dus, ben je toe aan een positieve verandering in jouw leven?


Meld je dan nu aan voor het 9-maanden Watch us Grow traject en word onderdeel van de ME-Network community.


Let op, bij ons mag jij jezelf zijn, maar dan wel de beste versie! Dit traject wordt mogelijk gemaakt door Masterplan Zuidoost en biedt ruimte aan maximaal 12 deelnemers.


Startdatum: woensdag 25 januari Kennismaking met ME-Network professionals

Kosten: 0,- Euro

Locatie: ME-Network Headoffice

Elizabeth Cady Stantonplein 801 1102 BL, Amsterdam Zuidoost - 8e verdieping Change=Pro


Aanmelden verplicht via info@momentrepreneurs.nl


16 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page