top of page

Watch Us Grow

Gistermiddag vonden de 1 op 1 coaching sessies van Watch Us Grow plaats. Dit traject begeleidt ouders naar werk, eigen onderneming of vrijwilligerswerk. De deelnemers worden voorzien van kennis, tools, tips en een netwerk waarmee zij aan de slag kunnen om hun dromen en doelen gericht op persoonlijke en zakelijke groei te realiseren.


De sessies begonnen met een vision board sessie, die een perfecte start was om goed te kunnen begrijpen wat de deelnemers nodig hebben en wat zij graag willen bereiken. Vervolgens gaan de deelnemers door naar 8 personal branding sessies waarin ze intensief inzoomen op hun eigen persoonlijkheid, het projecteren van hun karakter en hoe zij kunnen overkomen op anderen. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers precies weten wie zij zijn en wie zij willen zijn.


Daarna volgen er 4 time management sessies, waarin de deelnemers leerpunten aangereikt krijgen die hen helpen om hun doelen zo goed mogelijk in tijd in te delen zodat zij echt ergens naartoe kunnen werken. Dit alles gebeurd in groepsverband met 10 deelnemers, wat ervoor zorgt dat iedereen samen onderneemt, optrekt en elkaar ondersteunen. De deelneemers krijgen ook 10 1 op 1 coaching sessies, waarbij de persoonlijke aanpak de boventoon voert. Dit betekent dat de deelnemers individuele begeleiding krijgen die precies aansluit bij hun persoonlijke doelen.


Het Watch Us Grow traject is ontwikkeld omdat ik persoonlijk tegen veel problemen aanliep tijdens deelname aan verschillende re-integratie trajecten. Om die reden heb ik Stichting Mom Entrepreneurs opgericht, waarmee wij de afgelopen 10 jaar duizenden moeders en vaders offline en online internationaal hebben ondersteund en begeleid met hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Dit biedt ook nog eens een extra netwerk buiten het traject zelf.


Tot slot heb ik geweldig nieuws!! Op 1 juli lanceren wij een eigen app. Hiermee kunnen de deelnemers en community leden nog makkelijker toegang krijgen tot de nodige informatie en kunnen zij op elk gewenst moment hun vorderingen en doelen bijhouden.

Al met al was deze dag een succes en waren zowel de deelnemers als de organisatoren super enthousiast en dankbaar voor de groei die de deelnemers maken. Watch Us Grow is een uniek en persoonlijk traject dat ouders de mogelijkheid biedt om hun persoonlijke en zakelijke doelen.


Hou de site en onze socials in de gaten voor meer informatie. Wil je langs komen voor informatie, zie agenda voor de coffee meet ups.


Sharing is caring 💜🤲🏾


Intuïtief Branding Coach

Marisa Lisse


Het Watch Us Grow traject word mede mogelijk gemaakt door het Masterplan Zuidoost ZO=Zuidoost50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page