top of page

Watch Us Grow

Wow, de wekelijkse bijeenkomst van het Watch Us Grow traject was weer een groot succes! Tijdens deze bijeenkomst kwamen de deelnemers weer bij elkaar om hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling te bespreken. Het is fantastisch om te zien dat er al een positieve verandering merkbaar is ten opzichte van de eerste bijeenkomst.


De Maslov-theorie speelt een belangrijke rol in dit traject. Deze benadering helpt de deelnemers om hun behoeften en verlangens beter te begrijpen en te ordenen. Dit begint bij de basisbehoeften, zoals eten, onderdak en veiligheid, en gaat verder naar behoeften aan liefde, erkenning en zelfontplooiing. Belangrijk is om te beseffen dat deze behoeften met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden.


Het Watch Us Grow traject is gericht op het helpen van de deelnemers bij hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, zodat ze de beste ouder voor hun gezin kunnen zijn. Door de Maslov-theorie te gebruiken, wordt er gekeken naar waar de deelnemers staan en wat er nodig is om weer in balans te komen. Het is fantastisch om te zien dat deze aanpak nu al effect lijkt te hebben na de tweede bijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst werden de deelnemers geïntroduceerd in de Maslov-theorie en werd er gekeken naar hun huidige positie op de hiërarchie van behoeften. Er werd besproken welke behoeften al waren vervuld en welke nog niet, en wat er nodig was om deze behoeften te vervullen. Hierbij werd er niet alleen gekeken naar de basisbehoeften, maar ook naar de hogere behoeften zoals zelfontplooiing en erkenning.


Het is fantastisch om te zien dat deze aanpak al resultaat oplevert. De deelnemers zijn zich meer bewust geworden van hun behoeften en hoe ze deze kunnen vervullen. Er is meer inzicht in wat er nodig is om persoonlijk en zakelijk in balans te komen, en hierdoor kunnen ze beter omgaan met de uitdagingen die het ouderschap met zich meebrengt. Het Watch Us Grow traject draagt bij aan het welzijn van ouders en hun gezinnen, en is daarom een waardevolle investering voor iedere ouder die wil groeien en ontwikkelen.Watch Us Grow✨

Mede mogelijk gemaakt door www.zoiszuidoost.nl

18 weergaven0 opmerkingen
bottom of page