top of page

"Watch us grow: Jouw pad naar persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, speciaal voor toeslagenouders!

Het "Watch us grow" traject dat in februari 2024 van start gaat, is bedoeld om gedupeerde ouders van het toeslagenschandaal te ondersteunen bij hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Gedurende 12 maanden zullen we samenwerken met een groep professionals, experts en therapeuten om balans in je leven te herstellen.Het traject is opgedeeld in verschillende fases:


- Maand 1 t/m 3: Tijdens deze fase meten we jouw behoeften en werken we aan het ontwikkelen van basisvaardigheden op zowel persoonlijk als zakelijk gebied.


- Maand 4 t/m 6: In deze fase bieden we coaching aan op basis van jouw persoonlijke casuïstiek. We gaan dieper in op specifieke situaties en bieden ondersteuning waar nodig.


- Maand 7 t/m 9: Tijdens deze fase worden de persoonlijke en zakelijke vaardigheden verder verdiept. We zullen werken aan het verbeteren en versterken van deze vaardigheden.


- Maand 10 t/m 12: In de laatste fase van het traject bieden we persoonlijke begeleiding bij de praktijktoepassing van de geleerde vaardigheden. We zullen je ondersteunen bij het toepassen van wat je hebt geleerd in de praktijk.


Als je klaar bent om aan je herstel te werken, kun je je aanmelden voor het traject. Samen zullen we werken aan jouw persoonlijke en zakelijke groei.


Let op, om deel te nemen aan het "Watch us grow" re-integratie traject zijn er enkele voorwaarden verbonden. Allereerst moet je erkend gedupeerde zijn van het toeslagenschandaal. Daarnaast is het belangrijk dat je minimaal 3 dagdelen per week beschikbaar bent voor deelname aan het traject.


Deze voorwaarden zijn ingesteld om ervoor te zorgen dat je voldoende tijd en toewijding kunt investeren in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. We willen er zeker van zijn dat je het maximale uit het traject kunt halen en optimaal kunt profiteren van de begeleiding en ondersteuning die we bieden.Als je aan deze voorwaarden voldoet en klaar bent om aan je herstel te werken, nodigen we je van harte uit om je aan te melden voor het traject. Absoluut! Naast de genoemde voorwaarden, is het ook van belang dat je het aanmeldingsformulier invult. https://form.jotform.com/233400847427354


Dit formulier stelt ons in staat om meer informatie over jou te verzamelen en geeft je gelijk de mogelijkheid om een afspraak in plannen voor een intakegesprek.


Tijdens het intakegesprek zullen we dieper ingaan op jouw situatie, doelen en verwachtingen. We zullen samen bespreken hoe het re-integratie traject jou kan ondersteunen en welke stappen er genomen moeten worden om jouw doelen te bereiken.


Het invullen van het aanmeldingsformulier is dus een cruciale stap om in aanmerking te komen voor het traject. Zodra we jouw formulier hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor het intakegesprek.


Het "Watch us grow" traject is een samenwerking tussen verschillende partijen, waaronder de gemeente, het OKT (Ouder- en Kindteam), Buurtteam's en andere formele en informele organisaties. Deze samenwerking stelt ons in staat om een breed scala aan ondersteuning en expertise te bieden aan toeslagenouders die getroffen zijn door het toeslagenschandaal.


Gedurende het traject zullen professionals, experts en therapeuten van deze organisaties betrokken zijn om jou te begeleiden en ondersteunen bij jouw persoonlijke en zakelijke groei.


Deze samenwerking zorgt ervoor dat we een holistische benadering kunnen bieden, waarbij we niet alleen focussen op zakelijke vaardigheden, maar ook op persoonlijke ontwikkeling, emotioneel welzijn en het versterken van sociale netwerken.


Door de krachten te bundelen met de gemeente, het OKT en andere organisaties, kunnen we een geïntegreerd en uitgebreid traject aanbieden dat aansluit bij de specifieke behoeften van toeslagenouders. We streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin jij kunt groeien en bloeien.


Meld je nu aan voor het "Watch us grow" traject en samen zullen we stappen zetten richting een betere toekomst!


Sharing is caring 💜🙏🏾


Marisa Lisse en Team ME-Network

Watch Us Grow


146 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page