top of page

Welke rollen heb jij?

Er zijn zoveel rollen die je uitvoert en zoveel rollen die je jezelf oplegt. Maar uit welke rollen haal jij je voldoening?


Als ik voor mezelf spreek; ik heb de "rollen"; moeder, dochter, zus, kleindochter, vriendin, werknemer, HSP coach. Het liefst zou ik elke rol zo perfect mogelijk uitvoeren. Realistisch gezien weet ik dat dat niet kan.


Daarom heb ik besloten om me te richten op de rollen waar ik de meeste voldoening uit haal. Op de eerste plaats het moeder zijn. Mijn meiden zijn het belangrijkste. Ik wil voor hun het voorbeeld zijn; dat als je iets wilt, je ervoor moet gaan. Dat je zoveel meer kunt dan jezelf denkt en natuurlijk dat ik in hun geloof en vierkant achter mijn meiden sta.


Daarnaast haal ik zoveel voldoening uit het HSP coach zijn. De waardering, de vooruitgang bij de cliënten. Het maakt me trots en elke keer weer het gevoel; dit is waar ik het voor doe!


Ik ben benieuwd welke rollen jij hebt en wat de rollen zijn waar je je op focust?


Liefs,


Kelly www.zinhs.nl

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page