top of page

Zo blijven wij gezond nu ook op IJburgOp donderdag 27 juni van 12.00 – 13.00 uur bent u van harte welkom bij de gezonde Informatielunch van Zo blijven wij gezond in Oost in jongerencentrum IJtopia aan de Muiderlaan 1 op IJburg. Het gaat om een informele startbijeenkomst voor medewerkers van (buurt)organisaties, vrijwilligers en buurtbewoners die zich graag willen inzetten voor een gezonde leefstijl op IJburg.


Met het programma Zo blijven wij gezond in Oost stimuleert de gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost, een gezonde leefstijl in de buurten van Oost. De afgelopen jaren hebben we al veel bereikt in de Indische Buurt, de Dapper4buurt en de Transvaalbuurt. NU starten we ook op IJburg, omdat uit onderzoek is gebleken dat ook op IJburg een meer dan gemiddeld aantal kinderen en jongeren woont met (risico op) overgewicht.


Actief voor een gezonde leefstijl


We zijn op zoek naar buurtorganisaties, bewoners en vrijwilligersorganisaties op IJburg die zelf met het thema gezonde leefstijl aan de slag willen gaan. Het gaat hierbij om activiteiten en acties voor het promoten van een gezondere leefstijl voor kinderen en jongeren van 0 – 18 jaar en hun omgeving (ouders, grootouders, begeleiders, school, ondernemers). Zo blijven wij gezond in Oost biedt begeleiding, materialen, informatie en tips en tricks.


Aanmelden


Bent u geïnteresseerd? Wit u eventueel zelf aan de aan de slag met het promoten van een gezonde leefstijl? Meld u dan aan via marisalisse6@gmail.com.


Ga voor meer informatie naar www.amsterdam.nl/zoblijvenwijgezond en volg ons op Facebook Zo blijven wij gezond in Oost


Informatielunch Zo blijven wij gezond in Oost


12:00 - 13:00 uur (inloop vanaf 11.45 uur)


Locatie: Jongerencentrum IJtopia,


Adres: Muiderlaan 1, 1087 VA Amsterdam

27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page