Profiel

Lid sinds: 2 jan. 2019

Over

Ik ben Manja Op den Camp, 37 jaar en woonachtig in Wijchen met mijn partner, mijn zoon (9), en -deels- mijn twee stiefzoons (10 en 12). Wij vormen zoals je dat noemt een dubbel samengesteld gezin.

In de zakelijke dienstverlening ben ik begonnen als secretaresse en doorgegroeid via functies als management-/-personal assistent, officemanager en teamleider secretariaat ben ik nu parttime coördinator bij een Dierenambulance van een team van ongeveer 25 vrijwilligers. Dus van ondersteunend en dienstverlenend, naar coachend leidinggeven.

De laatste jaren wist ik dat ik voor mijzelf wilde gaan beginnen, maar hoe en wat met diepgaande en duurzame resultaten is een zoektocht geweest. Al jong wist ik dat ik Hoogsensitief was en heb diverse cursussen, workshops, online trainen etc. gevolgd om mijzelf en mijn intuïtie verder te ontwikkelen. Toen ik net begin 20 jaar oud was, ben ik een praktijk gestart, maar vanwege relatieproblemen en een aantal verhuizingen heb ik die een tijdje stil moeten leggen.


De opleiding tot Women’s Transformologist®️ was voor mij een schot in de roos en vanuit daar heb ik een doorstart gemaakt met mijn praktijk onder een nieuwe naam, met nog meer levenservaring en krachtige ontwikkeling.


Ik geniet ervan om mijzelf te blijven ontwikkelen, een rolmodel en inspiratiebron te zijn voor andere vrouwen, zowel zakelijk, maar zeker ook prive! En dat vind ik zo gaaf aan mijn leven, door mijzelf te blijven ontwikkelen, ontwikkel ik mijn relatie, mijn gezin en mijn bedrijf ook! In mijn relatie en gezin hanteren wij het thema: Genieten, met een grote G. We houden van spelletjes doen (en ja als ouders kost dat moeite om de kids op deze leeftijd andere spelletjes te laten doen, dan op de PC, IPad of PS4), borrelplanken bedenken, samen zo vers mogelijk koken, uit eten etc. Redelijk bourgondisch ingesteld gezin. Ons gezin kenmerkt zich dus niet alleen doordat we een dubbel samengesteld gezin zijn en bourgondisch leven.


Mijn doel is het leven ten volle te leven vanuit mijn intuïtie, mijzelf te blijven ontwikkelen, rust en geluk te ervaren zowel zakelijk als prive. Vanuit innerlijke kracht, positief, energiek en vol zelfvertrouwen.


Ik kan mij de jaren nog goed herinneren toen dit niet het geval was, ik niet op mijn intuïtie vertrouwde, piekerde, gestresst was, de “verkeerde” mensen aantrok, niet mezelf kon zijn in relaties en daardoor best een aantal relaties gehad heb, waarvan eentje er zelfs tot een burn-out geleid heeft. Inmiddels twee trouwjurken verder ben ik ook lang alleenstaand moeder geweest en nu -voor de tweede keer - stiefmoeder.

De rol, houding en mindset van de vrouw in een relatie en gezin, intrigeren mij. Daar ligt dan ook mijn kracht en passie. De weg naar Liefde en Geluk. In jezelf en in je relatie.


Ik begeleid jou als vrouw wanneer je vastloopt in de transitie van Single naar Samen, van Samen naar Stief of van Samen weer naar Single. Wanneer je leven zakelijk en privé dagelijks beïnvloed wordt door bijv. piekeren, onzekerheid, (faal)angst, schuld, schaamte, verdriet, niet kunnen kiezen, vermoeidheid en slecht slapen. Je niet meer op je gevoel durft te vertrouwen door eerdere negatieve ervaringen bij daten of relaties. Door zowel op mentaal en emotioneel gebied de onderliggende oorzaken te aan te pakken zorgen we ervoor dat je vanuit helderheid, innerlijke rust en zelfvertrouwen de juiste keuzes kan gaan maken tijdens jouw reis naar een liefdevolle, gelijkwaardige relatie.

Weet dat ik hier 👇🏻 ben mocht je mijn inspiratie, begeleiding, liefdevolle hand of juist schop onder de kont nodig hebben 🙏🏻

👉🏼 Like mijn FB pagina hier: https://www.facebook.com/BijManja/ 👉🏼 Vind mij op Instagram: https://www.instagram.com/bij_manja/ 👉🏻 mijn websites vind je hier: www.bijmanja.nl en https://zensitiefgezin.nl/

Liefs Manja


P.s ik ben er trots op dat ik sinds enige tijd ambassadrice mag zijn bij en van Mom Entrepeneurs! Mocht je vragen voor mij hebben, neem dan vooral contact op!

Manja Op den Camp

Schrijver
Meer acties