Zakelijke ontwikkeling

Wij bieden jou online cursussen gericht op het ontdekken van jouw ondernemers skills. Educatie over ondernemen, marketing en geld verdienen. Samen met onze partners hebben wij een divers aanbod aan online cursussen voor jou samengesteld. 

2. ONLINE CURSUS: Vind jouw ideale baan

Hoe zou het zijn om het werk te doen waar je van droomt? Hoe zou het zijn om elke dag op te staan en het werk te doen dat je altijd al hebt willen doen? Om betaald te worden voor je hobby? Om eindelijk je eigen bedrijf te beginnen of van carrière te veranderen? Misschien wil je weten wat voor werk het beste bij je past. Misschien vraag je jezelf af hoe je daar een inkomen mee kunt verdienen. Het kan! Hoe zou het zijn om niet meer met tegenzin te werken, maar vol energie en inspiratie bezig te zijn? Eindelijk te doen wat je ècht wilt? Dat zou fantastisch zijn, nietwaar?

Deze online cursus geeft je direct het beste inzicht in het vinden van je ideale baan. Of je nu in loondienst wilt werken of je eigen bedrijf wilt beginnen. Het hoeft geen jaren te duren om het werk te doen dat jij het allerleukst vindt!

Dit bespaart je ontzettend veel tijd en energie. Word nu stap voor stap begeleid door dit proces. Talloze cursisten zijn je voorgegaan. Ze hebben het plezier in hun werk weer teruggevonden.

Normaal doorloop je hiervoor een groot aantal coaching sessies à € 95,- per sessie. Omdat niet iedereen hiervoor de tijd of het geld heeft, is er nu deze online cursus voor een fractie van de prijs!

De cursus in het kort:

  • In 10 weken krijg je 12 lessen per e-mail waarmee je ontdekt welk werk het beste bij je past en hoe je dat kunt krijgen. Ook ontvang je 3 extra e-boeken.

  • Dit is een resultaatgerichte cursus: een systematische, praktische èn effectieve methode om je droombaan te vinden.

  • Daarnaast ontvang je elke week vragen en oefeningen die je helpen meer inzicht te krijgen, je motivatie te vergroten en slimmere actie te ondernemen. Zodat je direct het resultaat merkt – en op weg gaat naar je ideale baan…

  • Zo zet jij jouw droom om in werkelijkheid!

Kosten online cursus 49,- Euro

 

Meer info via de website van onze ME Network partner