top of page

fre. 11. dec.

|

De locatie wordt later bepaald

ME Spiritual Retreat

Wij geloven erin dat wij een veilige ruimte te creëren voor zielen om zichzelf te helen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ME Spiritual Retreat
ME Spiritual Retreat

Tid og sted

11. dec. 2020, 16.00 – 14. dec. 2020, 10.00

De locatie wordt later bepaald

Om eventet

Stel je voor dat je duidelijkheid hebt over wie je werkelijk bent en wat het doel van je leven is. De echte betekenis vinden achter waarom je bestaat. Waarom jij zo uniek bent en wat je prachtige ziel deze wereld te bieden heeft. Duidelijkheid is zo geweldig, het ontwaken van de ziel kan je daarheen brengen!

Ben je op een punt in je leven waar je denkt dat je niet echt weet wie je bent? Voel je je vaak verloren of verward over je leven? Zou je willen dat je meer was van wie je bent en werken op het gebied van je passies? Heb je ooit nagedacht over wat het leven voor jou betekent? Ben je vaak twijfelachtig over jezelf? Hoor je die kleine stem in je, maar logica overvalt je? Wil jij je vrij voelen om alles te doen wat je maar wilt? Heb je het gevoel dat er meer is in het leven, maar weet je niet wat dat is? Jouw gevoel is dan juist, samen met jou willen wij de eerste stappen zetten naar het ontwaken van je ware kern.

Tijdens de retreat gaan wij ons richten op 5 aspecten

1. Meditatie

Meditatie is de hoogste staat van je ziel. Meditatie kan niet worden onderwezen, omdat het niet iets is dat je kunt doen. Het proces om meditatie te betreden kan echter worden geleerd. Dit systematische proces helpt je om gezonder, gebalanceerd, gefocust, helder van geest, zonder spanning te worden, niet beïnvloed te worden door emoties en gedachten, vrede en kalmte te ervaren en vooral contact te maken met je ware zelf. Oppervlakkig gezien kan meditatie alleen maar worden opgevat als een ontspanningsoefening, hoewel de wetenschap en spiritualiteit achter meditatie veel dieper gaat. Duizenden jaren lang werd het meditatieproces geleerd om lichaam en geest te zuiveren, zodat een beoefenaar karma kan verbranden en hun ziel kan wekken. Dit omvatte ademhalingstechnieken, concentratie, yogahoudingen, het beoefenen van geweldloosheid, discipline van geest, lichaam en spraak, vasten, waarheidsliefde en niet-gehechtheid onder anderen.

2. Reading

Wanneer de meeste mensen overwegen een psychic te raadplegen, worden ze meestal gedreven door de behoefte of het verlangen om het toekomstige resultaat van een situatie of probleem te identificeren en te begrijpen. Meestal hebben deze situaties betrekking op liefde en relaties, carrière en geld. Psychische en spirituele lezingen zijn twee verschillende dingen en het type lezen dat je kiest, wanneer je een psychisch, medium of helderziende raadpleegt, wordt over het algemeen bepaald en beïnvloed door je eigen niveau van spiritueel bewustzijn.

Een andere manier om dit te bekijken is:

Paranormale lezingen - bied inzicht en informatie over kansen.

Spirituele lezingen - zorg voor intuïtieve begeleiding en duidelijkheid om je te helpen bij jouw persoonlijke groei en empowerment.

Wat kun je verwachten van een spirituele reading?

De spirituele begeleiding die je krijgt tijdens een reading met een medium, medium of helderziende helpt je om innerlijke waarheden te identificeren. Dit inzicht kan een waardevol hulpmiddel zijn dat u kunt gebruiken om uw leven vooruit te helpen. Het type spirituele lectuur en het niveau van informatie en inzicht dat je ontvangt, zal afhangen van het intuïtieve bewustzijn van de spirituele lezer die je raadpleegt.

Elke lezer heeft zijn eigen unieke manier om spirituele informatie te interpreteren die ze via hun gidsen ontvangen of via hun individuele manier van werken. Sommige spirituele lezers gebruiken mediumschap om een ​​brug naar het spirituele rijk te vormen. Anderen vertrouwen op intuïtie voor begeleiding en richting.

Je spirituele lezing zal ook worden beïnvloed door de persoonlijkheid van de psychische, medium of helderziende die je een reading geeft. Sommige spirituele lezers zijn in staat om de spirituele informatie die ze ontvangen te vertalen in een taal die gemakkelijk te begrijpen en te begrijpen is. Er zijn echter enkele spirituele lezers die ervoor kiezen om inzicht en informatie op een meer dramatische manier over te dragen, dus wees niet verbaasd als ze beginnen te praten over engelen, geest en je Hogere Zelf.

Wat kun je leren van een spirituele reading?

Spirituele begeleiding kan vaak informatie bevestigen die je al voelt of vermoedt. Wanneer dit gebeurt, is dit een teken dat je al afstemt op je eigen intuïtie voor begeleiding, en dit is iets dat je moet blijven doen voor je eigen spirituele ontwikkeling en persoonlijke empowerment.

3. Cutting cords of attachment

We kennen het allemaal: die ene persoon waar we niet aan kunnen denken zonder dat onze maag draait, pijn doet, of gewoon naar onze tenen zakt. Het gevoel dat ons bekruipt wanneer we dat ene lied horen, die ene geur ruiken, langs die ene tent gaan of die ene foto zien langskomen en dan hopen dat facebook niet weer eens z’n best doet om ons eraan te herinneren wanneer we onze pagina op die ene dag opendoen.

Het lijkt alsof het gewoon niet weg gaat ook al gaat er zoveel tijd overheen het blijft even sterk. Dat komt omdat we op spiritueel niveau nog vast zitten aan deze persoon. En als we klaar zijn om door te gaan met ons leven hebben al helemaal geen tijd om op die onbewaakte momenten te moeten dealen met herinneringen en emoties hoe fijn of hoe onaangenaam die ook mogen zijn. Meanwhile life is happening for or to you afhankelijk hoe je erin staat.

Als dit je insteek is dan is cutting cords dat wat je nodig hebt. Het op spiritueel niveau banden met die ene personen of meerdere personen verbreken zodat je opening kan creëren voor jezelf en je aspiraties in je leven. Wij willen je graag wegwijs maken hierin zodat je lekker aan de haal kan gaan met die oude, stugge energie van hen die je liever kwijt dan rijk bent. Want per slot van rekening moet energiestromen aan stugge energie hebben we helemaal niets

4. Motivatie Wie heeft dat nodig?? Je doet ’t gewoon toch? Wel neen, was het maar zo gemakkelijk. Motivatie heb je zowat voor alles nodig in je leven? Als je niet gemotiveerd bent om een dak boven je hoofd te hebben en kleren om je lichaam warm te houden ga je in de ochtend niet, come rain come shine, naar je werk. Of ga je ook niet grinden in de eigen onderneming. Voor alles hebben we motivatie nodig hoe klein het doel ook mag zijn.

Maar heb je wel de juiste insteek in je motivatie? Is je motivatie in de juiste geur, kleur en formaat? Het kan zomaar zijn dat je weet wat je wilt maar je weet niet dat laatste snufje eraan te geven om het tot je realiteit te maken. Ik hoor vaak mensen roepen hoe ze dit of dat hebben gemanifesteerd, juiste motivatie dus. Jammer genoeg zijn er net zoveel mensen of zelfs meer die er dan van balen dat ze volgens hun alles goed hebben gedaan, elke regel van de manifestatie lijst hebben afgetikte en toch de plank misslaan. Geloof mij als ik je zeg, de juiste motivatie is de spil waar je magic om draait.

Time is non-refunable use it with intention, laten we samen kijken hoe wij kunnen knallen in het manifesteren via motivatie.

5. Clearing mediation

In het huidige leven waarin we leven krijgen we veel impulsen en maken we continue energetische connecties. Of je nou op straat loopt en langs iemand loopt, of dat je op je telefoon op FB en IG loopt te scrollen, er vindt altijd een energiewisseling plaats! Het gaat sneller dan je denkt.

Wij spreken veel mensen die hier mee te maken hebben en aan het einde van de avond uitgeteld op de bank liggen met het gevoel dat ze zijn aangereden door een truck!

In de zoektocht naar jezelf is het belangrijk om je energie schoon te houden en te beschermen. Op deze manier zorg je ervoor dat je met je eigen energie te maken hebt en niet met die van een ander.

Aanvang 11 dec 15:00 eindigd 14 dec 10:00

Locatie: Trancheeweg 7, 6002 ST Weert

De ME Spiritual retreat zal worden begeleid door lichtwerkers: Marisa van Mom Entrepreneurs Jeanine van Mehrahkie Leila van The Spiritualist

Billetter

  • ME spiritual reteat dec 2020

    475,00 €
    Salg slut

Total

0,00 €

Del dette event

bottom of page