top of page

ons. 03. jan.

|

LEDUC Business Academy NV

ME Vision & Time management Workshop Suriname

Op 3 januari organiseert Mom Entrepreneurs in Suriname de ME Vision Board & Time Management sessie. Deze sessie is al jaren een groot succes in Nederland, verzorgd door de Marisa Lisse.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ME Vision & Time management Workshop Suriname
ME Vision & Time management Workshop Suriname

Tid og sted

03. jan. 2024, 09.30 – 17.30

LEDUC Business Academy NV, Kamperfolie Straat 23, Paramaribo, Suriname

Gæster

Om eventet

Wil jij het nieuwe jaar met een frisse start beginnen en jouw doelen en dromen echt verwezenlijken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Momentrepreneurs en Luduc Business Academie hebben de handen ineengeslagen om een unieke en inspirerende ervaring te bieden.

Op 3 januari organiseert Mom Entrepreneurs in Suriname de ME Vision Board & Time Management sessie. Deze sessie is al jaren een groot succes in Nederland, verzorgd door Marisa Lisse. Vorig jaar heeft zij zelfs een privé sessie in Suriname gegeven, en nu biedt zij de kans aan andere professionals en ondernemers om deel te nemen. De ME Vision Board & Time Management sessie is niet zomaar een workshop, het is een ervaring die je zal inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt de kans om samen te komen met gelijkgestemde professionals en ondernemers, die allemaal streven naar groei en succes.

Samen met Idrith Anches zal Marisa Lisse deze Vision Board en time management Workshop verzorgen. Je vraagt je misschien af, wat is een Vision Board? Een Vision Board is een krachtig hulpmiddel om jouw doelen en dromen visueel te maken. Door middel van het samenstellen van een collage van afbeeldingen, woorden en doelen, creëer je een visuele reminder van wat je wilt bereiken. Het stellen van doelen is één ding, maar het visualiseren ervan maakt het krachtiger en tastbaarder. Tijdens deze workshop leer je niet alleen hoe je effectief doelen stelt door middel van een Visionboard , maar ook hoe je jouw tijd zo in kunt delen dat je ook daadwerkelijk aan die doelen werkt. Time management is essentieel voor het behalen van succes en het realiseren van jouw doelen. 

Marisa en Idrith delen hun beste tips tools en technieken, zodat jij jouw tijd efficiënt kunt indelen en effectief je doelen kunt bereiken.

Mis deze unieke kans niet en reserveer nu jouw plek voor de ME Vision Board & Time Management workshop op 3 januari 2024 in SurinameLet op!! er is plek voor 10 personen VOL=VOL 

Bereid je voor op een dag vol inspiratie, nieuwe inzichten en praktische tools die je direct kunt toepassen in jouw ondernemerschap.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen te werken aan jouw visionaire toekomst!

Wanneer: 3 januari 2024 Tijd: 09:30-17:00 uur 

Waar: Kamperfolie Straat 23, Paramaribo, Suriname 

Kosten: $95 incl. lunch

Del dette event

bottom of page